“Gençliğimiz geleceğimizdir”

Kırklareli Üniversitesi Kültür ve Sanat Kulübü ile Genç Memur-Sen Kırklareli ortaklığında “Mehmet Akif’i Anlamak” konulu konferans gerçekleştirildi.

GÜNDEM 25.12.2013 14:29:00 0
 “Gençliğimiz geleceğimizdir”
GENÇLERİMİZE İHTİYAÇ VAR
 
KLÜ Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını yapan Genç Memur-Sen Kırklareli İl Başkanı Alparslan Koç, “Gençlik insan hayatının en dalgalı ve en fırtınalı dönemidir. Şiddet, kavga ve madde bağımlılığı denilince ilk önce akla gençlik gelir. Bunun yanında bir umut olarak büyümenin ilerlemenin ve gelişmenin merkezi olarak yine geçliğimiz ön plandadır. Bu bağlamda ‘gençliğimiz geleceğimizdir’ ilkesinden yola çıkarak, Türkiye’nin daha da demokratikleşmesi özgürlük alanlarının genişlemesi için gençlerimize ihtiyaç var” dedi.
 
MEHMET AKİF ANLATILDI
 
Koç’un konuşmasının ardından, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Kurt, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Turgay Anar ve Yazar Tahsin Yıldırım, Mehmet Akif Ersoy hakkında katılanlara bilgiler verdi. Gerçekleştirilen konferansa Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, öğretim elemanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile öğrenciler katıldı.
 
Haber / Emine LALE