Yel,“Halka rağmen değil, halkla birlikte”

2014 Yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, “Halka rağmen değil, halk ile beraber bir belediyecilik anlayışıyla Tekirda?

GÜNDEM 25.12.2013 13:20:00 0
 Yel,“Halka rağmen değil, halkla birlikte”
PROJELERİNİ ANLATTI
 
Seçim çalışmalarına doğduğu mahalleden başlayan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, ilçeleri tek tek gezerek sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip onlara projelerini anlatmaya devam ediyor. Mustafa Yel’in son durağı Hayrabolu oldu. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yaptıpı çalışmalar doğrultusunda seçim çalışmalarına devam eden Büyükşehir Adayı Mustafa Yel, Hayrabolu’da Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Büyükşehir ve projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.Ziyaretlerde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut , AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı Erol Çetin, AK Parti Hayrabolu  İlçe Başkanı Ethem Çetin de Mustaf’a Yel’e eşlik etti.
 
USTALIK DÖNEMİMİZİ YAŞAMAK İÇİN YETKİ İSTİYORUZ
 
Hayrabolu programı kapsamında Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, “Tekirdağ artık Büyükşehir oldu. Bu çerçevede kaynaklarımız neredeyse 4-5 katına çıkmış oldu” dedi. 2005 yılından beri Tekirdağ’da İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaparak Tekirdağ’da köylere hizmet götürdüğünü anımsatan Mustafa Yel, “Köylerimizde yapılan tüm kamu hizmetlerinin altında imzam vardır. Bu yüzden ben inanıyorum ki bu 8 buçuk yıl içerisinde çıraklık ve kalfalık dönemimizi atlattık ve şimdi ustalık dönemimizi yaşayabilmek ve Tekirdağımıza hizmet etmek adına sizlerden yetki ve destek istemeye geldim” dedi.
 
TEKİRDAĞ’I AK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURMAK İSTİYORUZ
 
Siyaset yoluna çıkarken hedeflediği belediyecilik tarzından da bahseden Mustafa Yel, “Halka rağmen değil, halk ile beraber bir belediyecilik anlayışıyla Tekirdağ’ı yönetmek ve Tekirdağ’ı AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz” dedi. AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin organize ettiği Hayrabolu Programı yapılan sivil toplum örgütleri ve köy ziyaretlerinin ardından Hayrabolu Çene Köyü’nde sona erdi.
 
Haber /Gökhan YILMAZ