TÜ öğretim üyesi arıyor

Trakya Üniversitesi’nden yapılan yazılı açıklamada çeşitli bölümlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alınacağı ifade edildi.

GÜNDEM 24.12.2013 18:29:00 0
 TÜ öğretim üyesi arıyor
PROFESÖR VE DOÇENT ALINACAK
 
Biyokimya, biyoistatistik ve tıbbi bilişim ile histoloji ve embriyoloji bölümlerine birer profesör alınacağı belirtilen açıklamada, “Protetik diş tedavisi bölümüne 2, klasik arkeoloji, eğitim yönetimi teftişi plan ve ekonomi, fen bilgisi eğitimi, muhasebe ve finansman, acil tıp, halk sağlığı, kardiyoloji, botanik ile tefsir bölümlerine de birer doçent alınacak. 2 ağız diş ve çene cerahisi, ağız diş ve çene radyolojisi, diş hastalıkları ve tedavisi, periodontoloji, klasik arkeoloji, ortaçağ tarihi, yakınçağ tarihi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, ekonometri, elektrik-elektronik mühendisliği, beslenme ve diyetetik, aile hekimliği, iç hastalıkları, kardiyoloji, halkla ilişkiler ve reklamcılık ve işletme bilgi yönetimi bölümlerine ise birer yardımcı doçent alınacak” denildi.
 
SON BAŞVURU TARİHİNİN 7 OCAK 2014
 
Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel koşullar ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan profesör ve doçent adaylarının Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na, yardımcı doçent adaylarının ise ilgili dekanlıklara şahsen başvurmaları gerektiği ifade edilen açıklamada, son başvuru tarihinin 7 Ocak 2014 olduğu ifade edildi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ