Büyük Hayrabolu Buluşması İsyabul’da gerçekleşti

Hayrabolu’dan İstanbul'a göç etmek zorunda kalan Haybolular, İstanbul'da faaliyet gösteren Hayrabolu ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği’nin 'Buluşma Yemeği'nde bir araya geldi. Yemeğe Tekirdağ Millet

GÜNDEM 23.12.2013 17:48:00 0
 Büyük Hayrabolu Buluşması İsyabul’da gerçekleşti
SON DERECE MUTLU OLDUK
 
İstanbul Küçükçekmece'de düzenlenen yemeğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Barış Sert, "Derneğimizin düzenlemiş olduğu bu gecede bizleri yalnız bırakmadığınız bu güzelliği bizlere yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu derneğe hizmet etmiş olan ama bugün aramızda olamayıp hakkın rahmetine kavuşmuş olan üyelerimize de Allah'tan rahmet dileriz" dedi. Yemeğe katılan Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem de konuşmasında, gurbette yapılan dayanışma organizasyonlarının tadının bir başka olduğunu belirterek, "Derneğin kuruluş yıl dönümü yemeğinde İstanbul'da Hayrabolulu hemşehrilerimle birlikte olmaktan son derece mutlu olduk" diye konuştu.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
 
Buluşma yemeğine, Tekirdağ CHP Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Şalgamlı Belediye Başkanı Salih Kıvanç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz, İstanbul AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Karaca, İstanbul CHP İl Genel Meclis Üyesi Gökhan Gümüşdağ, Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Can, Hayrabolu AK Parti Aday Adayı Şener Çelikayar, Hayrabolu CHP Belediye Başkan Adayı Fehmi Altayoğlu, Trakya Rumeli Balkanlar Gönülbirliği Platform Başkanı Gökhan Aygün, 45 Trakya Rumeli Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu, Hayrabolulu köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Emine LALE