Sürücü adayı, “Gaza fazla bastım galiba”

Çorlu’da ehliyet almak için direksiyon sınavına giren sürücü adayı, 25 yaşındaki Burcu Cin, dikkatsizlik sonucu kaldırıma çıkarak, 2 kişiye çarpıp yaralanmasına neden oldu. Çevredekilerin ihba

GÜNDEM 22.12.2013 16:14:00 0
 Sürücü adayı, “Gaza fazla bastım galiba”
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
 
Kaza, Havuzlar Mahallesi Güldalı Sokak'ta meydana geldi. Ehliyet almak için direksiyon sınavına giren sürücü adayı 25 yaşındaki Burcu Cin, sürücü kursuna ait 59 ZU 539 plakalı araçla parkura çıktı. Yanında oturan sınav görevlisiyle birlikte Güldalı Sokak'ta ilerleyen sürücü adayı Cin, dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitirerek kaldırımda yürüyen 56 yaşındaki Cevat Aycibin ile 50 yaşındaki Bilal Aytekin'e çarptı. Kazada yaralanan Aycibin ve Aytekin çevredekilerin ihbarı ile gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Cevat Aycibin'in bacağında, Bilal Aytekin'in ise elinde kırık olduğu tespit edildi.
 
ARAÇ KALDIRIMA ÇIKTI
 
Kazanın ardından olay yerine sevk edilen polisler bir süre kaza mahalinde inceleme yaptı. Kazada yaşadığı şoku üzerinden atamadığı görülen sürücü adayı Burcu Cin, "Otomobil dönerken, sağ doğru gitmeye başladı. Yanımda bulunan hoca direksiyonu toplamam için uyarıda bulundu. Direksiyonu toplarken gaza daha fazla bastım galiba ve araç kaldırıma çıktı" dedi. Polis aracına bindirilen sürücü adayı Burcu Cin ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.
 
Haber / Gökhan TEKER