Tanyeli, “Sorunların çözüm yeri dernektir”

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, araçlarına dernek logosunu yapıştırdı.

GÜNDEM 22.12.2013 15:48:00 0
 Tanyeli, “Sorunların çözüm yeri dernektir”
BİRÇOK ŞEYİ DÜZELTTİK
 
Dün saat 11.00’da bir araya gelen dernek üyeleri, Başkan Fikret Tanyeli nezaretinde toplandı. Dernek binasında bir araya gelen üyeler, mevcut sıkıntıların ortadan kaldırılmasına yönelik fikir beyanında bulundular. Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Tanyeli, meselelerin konuşulacağı yerin dernek olduğunu, bunun dışında kahvehane köşelerinde yapılan konuşmaların dedikodu ve gıybetten başka bir şey olmadığını söyledi. Tanyeli, “İki buçuk aydır sürekli bir mücadele içerisindeyiz. Bir şeyler düzeldi. Düzelmeyen birçok şey daha var. Derneğin tam manada işlevsellik kazanabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan kaymakamımız Metin Kubilay ve Belediye Başkanımız Ali Ertem’e teşekkür ediyorum. Ne zaman kapılarını çalsak, bizlere yapılması gerekenler konusunda yardımcı oldular” dedi.
 
 
YOL BELGELERİ ALINMALI
 
Derneğin 150 üyesi olmasına rağmen toplantılara sadece 40-50 kişinin katıldığını sözlerine ekleyen Tanyeli, “Burada konuşulması gereken her konuyu konuşmamız ve mevcut meseleleri çözmemiz gerekirken, maalesef ki arkadaşlarımız kahvehane köşelerinde dedikoduyu tercih ediyor. Yol belgesi konusunda sona yaklaştığımızı bir kez daha üyelerimize hatırlatıyorum. Belgelerini alsınlar. Zamanı geldikten sonra S plakası olsa da yol belgesi olmayınca o araç çalıştırılamaz. Kanunlar bu şekilde olup bu şekilde uygulanmaktadır.  Zaman varken arkadaşlarımızdan belgesini Henüz almamış olanlar belgelerini alsınlar” diye konuştu.
 
DERNEÐİN LOGOSUNU YAPIŞTIRDILAR
 
Geçen hafta yapılmış olan kurul nedeniyle üyelere teşekkür eden Tanyeli, “Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekir. Birliği sağladığımız taktirde ancak meselelerimizi çözebiliriz. Önce birlik ve beraberliğimizi sağlayıp daha sonra ise derneğin meselelerine çözüm aramalıyız.  Üyelerimiz aidat ödemelerini yapmıyorlar. Bu da bizim çalışmalarımızı engellemektedir. Biz yönetim olarak kolumuzu taşın altına soktuk. Üyelerimizin tırnaklarıyla katkıda bulunmalarını istiyoruz. Derneğin menfaati ve geleceği adına bir kaygı taşımadığımız gibi hiç kimseden de korkumuz yoktur.  Biz yönetim olarak her şeyin dernekte konuşulmasını, meselelere burada çözüm aranması gerektiğini söylüyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ