Yeni yıla erken girdiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri ve engelli aileleri önceki gün Pasha Otel’de düzenlenen yılbaşı eğlencesi programıyla yeni yıla erken girdiler.

GÜNDEM 22.12.2013 15:38:00 0
 Yeni yıla erken girdiler
63 DERNEK İÇİNDE EN AKTİFİ BİZİZ
 
Yılbaşı eğlence programında konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek olarak geride bıraktıkları 8 yıllık süre zarfında birbirinden güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak Türkiye’de bulunan 63 sakatlar derneği arasında en aktif çalışan bizim derneğimizdir. Şuan internet sitesi en çok ziyaret edilen derneğin bizimki olduğu ifade edildi. Bu çalışmalar sadece bizim gayretlerimizle olmuyor. Hepimiz bir ekibiz” ifadelerini kullandı.
 
 
YENİ YILIN SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM
 
TSD Çerkezköy Şubesi’nin varlığını sürdürdüğü müddetçe her anlarının eğlenceli ve güzel bir şekilde geçeceğine inandığını söyleyen Hayrettin Çetinkaya, “Herkes yılbaşını 31’inde kutlarken, biz 20’sinde kutlamak istedik. Çünkü o akşam bütün mekanlar dolu ve bir çok arkadaşımız o ortamda rahat edemeyecekti. Çünkü engelimizden dolayı farklı bakılacaktı. Bu yıl dernek olarak yılbaşı eğlencesinin altıncısını düzenledik. Hepinizin yeni yılının sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın” dedi. Konuşmaların ardından TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve üyeler solist Hayrettin’in söylediği şarkılar eşliğinde, gecenin ilerleyen saatlerine kadar felekten bir gece çaldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ