Şahin, “Çözülemeyecek sorun yok”

2014 Ocak Ayı başında yapılması planlanan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerine adaylığını ilk açıklayan isim olan Recep Şahin, seçim çalışmala

GÜNDEM 22.12.2013 13:21:00 0
 Şahin, “Çözülemeyecek sorun yok”
SORUNLARINIZI BİLİYORUM
 
Yaklaşık 100 kişilik bir grupla birlikte Kızılpınar'da faaliyet gösteren Yenici Kıraathanesi’nde, Çerkezköy Taksiciler Derneği Kızılpınar Şubesi üyeleriyle bir araya gelen Recep Şahin, burada yaptığı konuşmada mesleğe 2000 yılında başladığını belirtti. Sektörde yıllardan beri çalıştığını ifade eden Şahin, “Şoför esnafının sorunlarını bildiğim için aday oldum. Ocak ayında yapılacak seçimlerde esnafımızın yüreği olmak için bu yola çıktık" dedi.
 
BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ
 
2014 Ocak ayı içinde yapılması planlanan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa seçilmesi halinde önemli projeleri hayata geçireceğini kaydeden Şahin, “Şahıslarla alakamız yok. Kişilerin şahsiyeti, sosyal hayatı ile ilgilenmiyoruz. Tek düşüncemiz şoför esnafının girdiği durumdan ayağa kaldırıp, kurumlar arasındaki prestijini tekrar kazanmasıdır. Bu bağlamda resmi dairelere başvurup şoför esnafımızın daha iyi kazanması ve daha iyi ortamlarda çalışmasını sağlamak amacıyla yönetim kurulu üyelerimizle karşınıza gelip aday olduk. Bu yola 4-5 kişi ile çıktık ve gittikçe büyümeye devam ediyoruz" diye konuştu.
 
İLK İŞİMİZ DURAKLARI GÜNCELLEMEK OLACAK
 
Çerkezköy Taksiciler Derneği Kızılpınar Şubesi üyelerinden Tamer Melih’in, taksiciler olarak taksi devirlerini yapamadıklarını belirtmesi üzerine konuşan Recep Şahin, “Yıllarca taksicilik yaptım. Bu konuyla ilgili iki kurum olan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Belediye ile birlikte hareket edeceğiz. Şoför esnafımızın sıkıntılarına bire bir çare olacağız. Geçmiş dönemlerdeki yönetimlerin yaptığı hatalar sizlere yansıyor. Göreve geldikten sonra ilk işimiz durakları güncellemek olacak. Çözülmeyecek hiç bir sorun yoktur" ifadelerini kullandı.
 
YENİ BİR HİZMET BİNASI YAPACAÐIZ
 
Amaçlarından birinin de odaya yeni bir hizmet binası kazandırmak olduğunu ifade eden Recep Şahin, “Çerkezköy Cumhuriyet İlköğretimokulu'nun bulunduğu alanda yer tahsisi yapıp konfederasyondan da izin alarak oraya bir bina yapmak istiyoruz. Böylece şoför esnafımızın kazançlarını da artırmak istiyoruz. Yönetimde yer alan Hakan Çakır kardeşimizde kurtarıcı konusunda tecrübelidir. Bu konuyla ilgili de federasyondan bilgi alacağız. Esnafımızın kurtarıcı sıkıntısını biliyoruz. Büyük araçlar için ve otobüsler için ayrı ayrı kurtarıcılar düşünüyoruz" diye konuştu.
 
ÜYELERE ÖZEL İNDİRİMLİ AKARYAKIT
 
Toplantıda gerçekleştirmeyi planladığı projeleri bir bir sıralayan Recep Şahin, “Üyelere indirimli yakıt projemiz var. Bir firma ile görüştük. Şoför esnafımız uzun yola çıktığında bu akaryakıt istasyonunun logosunu gördüklerinde peşin alımlarda yüzde 7, vadeli alımlarda ise yüzde 5 indirimden yararlanabilecek. Üyelerimiz, Türkiye'nin her yerinde o firmadan mazot ve benzin ihtiyacını karşılayabilecek. İnce eleyip sık dokumalıyız. Bunun gibi daha birçok çalışmamız var. O yüzden bize dezavantaj olmaması için projelerimizin bazılarını ilerleyen günlerde açıklayacağız. Göreve gelirsek, odadaki değişimi herkes fark edecek" dedi. Yenici Kırathanesinden ayrılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin ve ekibi daha sonra Kızılpınar Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Burada dernek üyeleri ile görüşen Şahin projelerinden bahsetti.
 
Haber / Asim YAVUZ