Serbest, “Belediyemizi kaybetmek istemiyoruz”

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı ve Üyeleri pazaryerine kurdukları stantta vatandaşa parti olarak taleplerini sıralayan broşürler dağıttı.

GÜNDEM 20.12.2013 14:09:00 0
 Serbest, “Belediyemizi kaybetmek istemiyoruz”
ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
 
Seçim çalışmaları kapsamında üzerlerine düşen her görevi yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyen Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Güner Serbest, "Uzunköprü Belediyesi’nin mevcut Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi’ndendir. Biz mevcut belediyemizi kaybetmemek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Mahalle mahalle gezerek her eve broşür dağıtıyoruz. Bugünde Uzunköprü’de kurulan halk pazarında kurduğumuz stantta çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
YÜZDE 10 SEÇİM BARAJI KALDIRILSIN
 
CHP Kadın Kollarının dağıttığı broşürlerde CHP’nin talepleri yer aldı: “Yüzde 10 seçim barajı kaldırılsın. Demokrasi ve insan haklarına saygı gösterilsin, milletin vekillerini, millet seçsin, düşünce ve ifade özgürlüğü güvence altına alınsın, toplantı, gösteri ve örgütlenme özgürlüğünü geliştirelim, din ve vicdan özgürlüğü korunsun, her inanca eşit imkan tanınsın, basın özgürlüğü sağlansın, tutuklu örenci ayıbına son verilsin, özel yetkili mahkemeler kaldırılsın, yeniden yargılama yolu açılsın, halkın vekillerine özgürlük verilsin, gizli tanık hukukuna ve yasadışı dinlemelere son verilsin, faili meçhul cinayetler çözümlensin, Nevruz resmi bayram olsun, Uludere katliamı aydınlatılsın, Diyarbakır’a cezaevi değil, müze yapılsın, mayınlı araziler temizlenip köylülere verilsin.”
 
Haber / Ahmet KILAVUZ