Kaplan, “Çizmeleri giyip hizmete başlayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ eski Milletvekili ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kaplan Çorlu Gazeteciler Derneği`ni ziyaret etti.

GÜNDEM 19.12.2013 19:28:00 0
 Kaplan, “Çizmeleri giyip hizmete başlayacağız”
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
 
Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Erdoğan Kaplan, "Çorlu’da görev yapan basın mensuplarımızın kendi dernek binalarını yaparak birlik ve beraberliğe güzel bir örnek sergilemesi, mesleki anlamda ki başarıları şahsımı çok memnun etti. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kaplan`a hayırlı olsun temennilerini iletirken Çorlu Gazeteciler Derneği`nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
 
ALDIĞIM IŞIK DOĞRULTUSUNDA MÜRACAATIMI YAPTIM
 
3 dönemlik Saray Belediye Başkanlığı görevinin ardından CHP`den bir dönem Tekirdağ Milletvekilliği görevini yürüten Erdoğan Kaplan "Kemal Kılıçdaroğlu ile yapmış olduğum görüşme sonrasında Tekirdağ`da görev almamın parti açısından büyük fayda olacağı kanaatine vardım. Genel Başkanımdan aldığım ışık doğrultusunda müracaatımı yaptım" diye konuştu.
 
TABAN ADAMIYIM
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adayının sandıkla belirlenmesinin gönlünden geçtiğini fakat Genel Merkezin kararı ile adayın belirleneceğini sözlerine ekleyen Kaplan, "1983`ten beri CHP’ye hizmet ediyorum. Uzun yıllar Saray’da Belediye Başkanlığı yaptım. Milletvekilliği yaptım. Bu göreve talibim” dedi. Görevi en iyi şekilde yapacağına inandığını aktaran Kaplan, “Ben taban adamıyım. Sokaklarda gezen bir insanım. İnşallah partimizde oy patlaması yapacağız. Kapıları halka açık bir belediye anlayışını
Tekirdağ`a da yerleştireceğim” dedi.
 
ŞAHSIMA KARŞI PARTİLİLERİMİZİN SICAK YAKLAŞIMI VAR
 
Belediye kapılarını hiçbir zaman halka kapamadığını söyleyen Erdoğan Kaplan, “Bu nedenle 4 defa üst üste sandıktan çıktım. Her şey şeffaf olacak. Benim arkamda milletvekili, il başkanı yok. Arkamdaki güç, bu partinin yıllardır çilesini çekmiş cefakâr kişilerdir” dedi. Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediyesi olduğunu anımsatan Kaplan, “Köyü de, kasabayı da, fabrikayı da, sokağı da biliyorum. Buralardan çok büyük destekler alarak oy patlaması yapacağımızı düşünüyorum. Bu bölgede 3 dönem belediye başkanlığı yaptım. Bir dönem milletvekilliği yaptım. Şahsıma karşı partililerimizin sıcak yaklaşımı var. Kısmet olursa görev verilirse de çizmeleri giyip Tekirdağ Büyükşehir`e hizmet etmeye başlayacağız" dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ