CHP’de hedef 30 Mart 2014

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde partinin adaylarını belirleme sürecinde sona gelindiği belirtildi.

GÜNDEM 16.12.2013 18:33:00 0
 CHP’de hedef 30 Mart 2014
6 KOMİSYON TOPLANTISINDA BELİRLENDİ
 
27 Kasım’da Ankara’da yapılan CHP Yerel Yönetimler Aday belirleme Komisyon Toplantısı’nda, daha önce ilde gerçekleştirilen kamuoyu anketlerinin değerlendirildiği ifade edilen açıklamada, “Alınan tavsiye kararları doğrultusunda Çorlu, M.Ereğlisi, Saray, Malkara ve Şarköy’deki adaylarımız belli olmuş, diğer beş ilçemizde ise Temayül Yoklaması kararı alınmıştı. Bu çerçevede Ünal Baysan Çorlu Belediye Başkan Adayı, İbrahim Uyan M.Ereğlisi Belediye Başkan Adayı, Nazmi Çoban Saray Belediye Başkan Adayı, Ulaş Yurdakul Malkara Belediye Başkan Adayı ve Süleyman Altınok da Şarköy Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi” ifadelerine yer verildi. 
 
5 İLÇEDE EĞİLİM YOKLAMASI YAPILDI
 
Süleymanpaşa, Çerkezköy, Ergene, Hayrabolu ve Muratlı’da ise Belediye Başkan Adaylığı tespit işleminin, kayıtlı tüm üyelerin katılımı ile 15 Aralık Pazar günü eğilim yoklaması yapılarak gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, “Yapılan eğilim yoklaması sonucu Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı, Vahap Akay Çerkezköy Belediye Başkan Adayı, Rasim Yüksel Ergene Belediye Başkan Adayı, Nebi Tepe Muratlı Belediye Başkan Adayı ve Fehmi Altayoğlu da Hayrabolu Belediye Başkan Adayı olmaya hak kazandı” denildi.
 
TÜM ADAY ADAYLARI BELİRLENEN ADAY ETRAFINDA YER ALACAKLARDIR
 
CHP il yönetiminin “Demokrasi Şöleni” olarak adlandırdığı bu süreçte, yapılan çalışmalardan ve gösterdikleri gayretten dolayı tüm aday adaylarına teşekkür edilen açıklamada, “Çağdaş  ve Demokratik bir ortamda geçen aday adaylığı çalışma döneminde Partimizi güçlendiren, başarılı tanıtımlar yapan adaylarımız, adayların belirlenmesinden sonra, belirlenen aday etrafında tek bir vücut olarak yer alacaklardır. Hedefimiz 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 11 İlçe Belediyesini kazanmaktır” ifadeleri kullandıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ