Ertem, “İsimler sonucu değiştirmez”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, aday adaylığı sürecinin ay sonuna kadar uzayabileceğine işaret etti. Çerkezköy’de seçimin galibinin AK Parti olacağına vurgu yapan Ali Ertem, diğer partilerde ada

GÜNDEM 16.12.2013 18:22:00 0
 Ertem, “İsimler sonucu değiştirmez”
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem siyasi gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
 
TEBRİK EDİYORUM
 
Resmi olmamakla birlikte yapılmış olan ön seçimle CHP’de adayın belirlenmiş olmasının AK Parti’deki yankılarını sorduğumuz Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Rakip partide belirlenen aday ismi bizim için önemli değil. Çünkü AK Parti,  Çerkezköy’de seçimi n galibi olacaktır” dedi. Ertem, “Biz bunu söylerken rakiplerimizi küçümsediğimiz manası çıkarılmamalıdır. Biz diğer partilere göre strateji belirlemek durumunda değiliz. Diğer partiler bunu yapabilirler. CHP’de güzel ve aynı zamanda zorlu bir süreç yaşandı. Ben Vahap Akay’ı tebrik ediyorum ama başarı inşallah AK Parti’ye nasip olur” diye konuştu.
 
AY SONUNU BULABİLİR
 
AK Partide aday adaylık sürecinin uzadığını işaret eden Ertem, “Adaylık konusunda çalışmalara başlandı. 81 ilin aday belirleme çalışmaları tamamlandı. İlçe bazında aday belirleme çalışmalarına da yeni başlandı. Ülkemizde 950 civarında ilçe var. Bunların, değişik kriterlere göre tespiti çok kolay bir şey değil. Çerkezköy’de 12’nci Belediye Başkanı olarak iki dönem görev yaptım. Belki 12’nci Başkan olarak bir dönem daha görevimde kalabilirim. Bunun tersi de olabilir ve 13’üncü başkan görevi devralır. Bunlar çok da önemli değil. Ben olmadığım taktirde diğer arkadaşlarımdan biri bu görevi üstlenecektir. Biz yine birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Önemli olanın hoş sedalar bırakmak olduğuna işaret eden Ertem, “Çerkezköy’de hayat devam ediyor. Diğer partili ve diğer parti adaylarıyla aynı amaç için bir yarış içerisinde olsak da birbirimizi kırıp incitmeden seçimi atlamayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ