Atatürk İlköğretim Okuluspor tutulmuyor

Erkekler Voleybol 3.Ligi A Grubu’na kötü bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda yakaladığı galibiyet serisi ile kendisine gelen Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı, ligin 7.haftasınd

SPOR 12.12.2013 16:59:00 0
 Atatürk İlköğretim Okuluspor tutulmuyor
Atatürk İÖO Erkek Voleybol Takımı, Pazar günü konuk ettiği Şirintepe Gençlerbirliği Erkek Voleybol Takımını set vermeden rahat yendi.
 
KARŞILAŞMA ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI
Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı, ligin 7.haftasında Şirintepe Gençlerbirliği Erkek Voleybol Takımını ağırladı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı etkili başladı. İlk dakikalar karşılıklı sayılarla geçildi. İlerleyen dakikalara doğru oyunda hakimiyeti eline alan ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibi  karşısında rahat sayılar buldu. Rakibi karşısında savunmada etkili olamayan Şirintepe Gençlerbirliğispor Erkek Voleybol Takımı rakibini hataya zorlayarak aradaki sayı farkını azalttı. Karşılaşmanın ilk setinin ilk teknik molasına da ev sahibi ekibinin üstünlüğü ile girildi.
 
İLK SETİ EV SAHİBİ EKİP KAZANDI
İlk teknik molaya üç sayı farkla mağlup giren Şirintepe Gençlerbirliğispor Erkek Voleybol Takımı ilerleyen dakikalarda toparlanarak beraberliği yakaladı. Ancak çabuk toparlanan ev sahibi ekip üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını da açmasını bildi. İkinci teknik molaya da önde giren ev sahibi ekip setin sonlarına doğru farkı artırmayı bildi. 20’li sayılara beş sayılık üstünlük ile girmeyi bilen ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk seti 25-18 kazanarak setlerde durumu 1-0 yaptı.
 
HATA YAPTI
İkinci setin ilk bölümlerinde her iki ekipte kontrollü bir mücadele sergiledi. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk bölümlerinde daha az hata yapan ev sahibi Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üstünlüğü eline aldı. Şirintepe Gençlerbirliğispor Erkek Voleybol Takımı ise ilk sete nazaran bu sette daha çok hata yaptı. Rakibin hücumda ve savunmada hatalarını değerlendiren ev sahibi ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı farkı beş sayıya kadar çıkarttı.
 
SKOR 2-0 OLDU
Rakibinin servislerini karşılamakta zorlanan Şirintepe Gençlerbirliğispor Erkek Voleybol Takımı farkın açılması ile birlikte oyun disiplininden koptu. Üst üste sayılar bulmaya devam eden Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı 20’li sayılara dokuz sayılık üstünlükle girdi. Setin sonlarında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bu seti de 25-19 önde tamamlayarak skoru 2-0 yaptı.
 
BU SETİ DE RAHAT KAZANDI
Karşılaşmanın üçüncü setinin ilk dakikalarında rahat bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı sayılar bulmaya devam etti. Servislerde ve hücumda maç boyunca etkili olan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı rakibine rahat sayı fırsatı vermedi. Üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını tekrar açmayı başaran ev sahibi ekip sayı farkını yine çift hanelere çıkarmayı başardı. Konuk ekip Şirintepe Gençlerbirliğispor Erkek Voleybol Takımı ise rakibine son dakikalara kadar direnmeye çalıştı. Arka arkaya sayılar bulmaya devam eden ev sahibi ekip bu seti de 25-18 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 
Haber/Asim YAVUZ