Trafik ekipleri denetimleri sıklaştırdı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçede son zamanlarda artan ters yön ihlallerine karşı denetimlere ağırlıık verdi.

GÜNDEM 12.12.2013 11:29:00 0
 Trafik ekipleri denetimleri sıklaştırdı
KURALLARI İHLAL EDİYORLAR
 
Özellikle Narin Sitesi girişi ve Kipa Alışveriş Merkezi çıkışında sürücülerin ters yönde seyir halinde olduklarına dikkat çeken Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği yetkilileri, “Bu iki noktada ters yön kuralını ihlal eden sürücülere karşı denetimlerimizi sıklaştırdık. İnsanlar 50 metre ileriden dönmeye üşendikleri için hem kendi hem de başkalarının canını tehlikeye atıyor. Kuralları ihlal ediyor” açıklamalarında bulundu.
 
10 GÜNDE 75 ARACA GEREKLİ CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
 
Ters yön uygulaması kapsamında gerçekleştirilen denetimlerin zamansız yapıldığını dile getiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği yetkilileri, “Yapılan denetimlerde son 10 günde 75 araca gerekli cezai işlem uygulandı. Ayrıca ekiplerimiz kask kullanmayan motosiklet sürücülerine yönelik de denetimlerini sürdürüyor” ifdadelerini kullandı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği yetkilileri vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.    
 
Haber / Ahmet KARDEŞ