Hacıhaliloğlu, “Dev şirket olma yolunda ilerliyoruz”

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO)'nın kuruluşunun 59'uncu kuruluş yıl dönümü Trakya Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle kutlandı. Törende konuşan TPAO Trakya Bölge Müdü

GÜNDEM 11.12.2013 19:05:00 0
 Hacıhaliloğlu, “Dev şirket olma yolunda ilerliyoruz”
TÜRKİYE’NİN İHTİYACINI KARŞILAYAN BİR ŞİRKET OLMAK İSTİYORUZ
 
Lüleburgaz TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü Mehmet Çakıcı Misafirhane Salonu’nda gerçekleşen kutlama töreninde açılış konuşmasını yapan TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, "Bugün daha bir heyecanlıyım. Her geçen yıl büyüyen bir aile oluyoruz. Biz daha genç bir şirketiz. Büyüyerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. TPAO 1954 yılında Batman’da kuruldu. Lüleburgaz’da da 1984 yılında kurulan Bölge Müdürlüğümüz çalışmalarına son sürat devam ediyor. 2023 yılında Türkiye’nin ihtiyacını karşılayan bir şirket olmak istiyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye’nin dev şirketi olma yolunda ilerliyoruz” dedi.
 
ONUR BELGELERİ VERİLDİ
 
Törende konuşmaların ardından TPAO’da 5, 10 , 15 , 20 , 25 ve 30 yıllık çalışanlara Kıdem Onur belgeleri verildi. Onur belgeleri Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, İlçe Emniyet müdürü Erkan Kabakçılı, TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu ve TPAO Trakya Bölge Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki tarafından verildi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu da TPAO’da ki 25'inci yılını kutladı. Hacıhaliloğlu törende 25'inci yıl onur belgesini aldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ