Bilgin, “Önemli olan üyelerin yararı”

Vakıfbank Bölge Müdürü Alaattin Şimşek ve Vakıfbank Malkara Şube Müdürü İlknur Ersoy, Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 11.12.2013 18:50:00 0
 Bilgin, “Önemli olan üyelerin yararı”
ORTAK ÇALIŞMALAR YAPILABİLİR
 
Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ziyarete Vakıfbank Bölge Müdürü Alaattin Şimşek ve Vakıfbank Malkara Şube Müdürü İlknur Ersoy katılırken, katılımcıları Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Genel Sekreter Sinan Beşer ve OSB Müdürü Taner Turna karşıladı. Ziyarette, Vakıfbank'ın çalışmaları hakkında bilgiler veren Vakıfbank Bölge Müdürü Alaattin Şimşek, Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası üyeleri için Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yaparak ortak çalışmalar yapabileceklerini bildirdi.
 
MALKARA 'DA 11 ŞUBE VAR
 
Alaattin Şimşek'e ve İlknur Ersoy'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Malkara 'da 11 adet banka şubesi bulunduğunu ve bu rekabet ortamında farklı avantajlar yaratan bankaların ön plana çıkacağını belirterek bu bağlamda önemli olan üyelerin yararı olduğunu vurguladı. Bilgin, ayrıca Vakıfbank ile üyelerin istifadesine dönük çalışmalar yapılabileceğini ifade etti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ