Tepe, kahvehane ziyaretlerinde projelerini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Muratlı İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçim çalışmaları çerçevesinde kahvehane ziyaretlerine başladı. Kahvehane ziyaretlerinde vatandaşın sıkıntıları dinlenerek fikir alı?

GÜNDEM 9.12.2013 17:02:00 0
 Tepe, kahvehane ziyaretlerinde projelerini anlattı
KAHVEHANELER SİYASİ ATMOSFERİN EN YOÐUN YAŞANDIÐI YERLERDİR
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Belediye Meclis Encümeni Mustafa Erdemir, CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayları Recep Çavuşoğlu, Ali İhsan Onur, eski CHP Muratlı İlçe Başkanı Mahmut Ölmez ve partililer, Turan Mahallesi’ndeki kahvehaneleri sırasıyla ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehane ziyaretlerinin halkın nabzını tutmanın en iyi yolu olduğunu belirten Nebi Tepe, “Ülkemizde kahvehaneler siyasi atmosferin en yoğun yaşandığı yerlerdir. Biz de buraya gelip hem vatandaşımızın halini hatırını sorduk, hem de dertlerini dinledik. Projelerimizi anlatma fırsatı bulduk” diye konuştu.
 
BİZLERE BÜYÜK MORAL KAYNAÐI OLDU
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve CHP’lilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Muratlılı vatandaşlar, istek ve önerilerini birinci ağızdan ulaştırdılar. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen CHP Belediye Meclis Encümeni Aday Adayı Recep Çavuşoğlu ise, “Şahsıma ve partimize olan yoğun ilgi ve sevgi, 2014 yerel seçimlerine hazırlık yolunda bizlere büyük moral kaynağı oldu” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ