Öğrenciler, madde bağımlılığına karşı uyarıldı

Edirne Emniyet Müdürlüğü ile Edirne Belediyesi işbirliğinde yürütülen ‘Cansuyu Projesi’ kapsamında Madde Bağımlılığı ile Mücadele için bilgilendirme seminerlerine Süloğlu Ali Ayağ ?

GÜNDEM 9.12.2013 13:26:00 0
 Öğrenciler, madde bağımlılığına karşı uyarıldı
KAYMAKAM ATAY ÖÐRENCİLERİN BİLGİLENDİRİLMESİNİ İSTEDİ
Edirne’nin Süloğlu İlçesi Ali Ayağ Çok Programlı Lisesi öğrencileri Madde Bağımlılığı ile Mücadele konusunda bilgilendirildiler. Edirne Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğünden Polis memuru Hatice Barışıkdemir ile Edirne Belediyesi Aile ve Evililik Danışmanlığı Birimi personellerinden Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi, Süloğlu Kaymakamı Numan Altay’ın talebi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimin organizasyonu ile Ali Ayağ Çok Programlı Lisesinde öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı.
 
KÖTÜ NİYETLİ KİŞİLERİN TUZAÐINA DÜŞMEYİN
Uzm Psk. Danışman Selvi gençlere; ileride üniversite hayatları olacağını bin bir çeşit insanlarla karşılaşacaklarını o yüzden madde bağımlılığı ve uyuşturucudan uzak durmaları gerektiğinin altını çizdi. Madde bağımlılığının sigara ile başladığını belirten Selvi, ileride hayatlarını etkileyecek kararlardan uzak durmaları gerektiğini savundu. Polis Memuru Barışıkdemir ise; Her türlü kaçak ürün ve bağımlılık yapan maddelerin finans kaynağının terör ve terör örgütleri olduğunu belirterek, “sadece kendinize değil, ülkenize de bu kötülüğü yapmayın, kötü niyetli kişilerin tuzağına düşmeyin” dedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Okul idaresi yapılan çalışmalar nedeniyle seminere katılanlara teşekkür ettiler.
 
Haber / Gökhan YILMAZ