Kapaklı’da kömürle ısınan okul kalmadı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yaptığı açıklamalara göre ilçede eğitim-öğretim verilen ve katı yakıt kullanılan tüm okulların doğalgaz dönüşüm çalışmala

GÜNDEM 9.12.2013 13:06:00 0
 Kapaklı’da kömürle ısınan okul kalmadı
TÜM OKULLARIN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ TAMAMLANDI
Kapaklı Belediyesi sınırları içinde bulunan ve ısınmak için kömür kullanılan bütün okulların doğalgaz dönüşümünün gerçekleştirildiğini ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Doğalgaz Dönüşümü Yapım işi İhalesi 15 Ağustos Perşembe günü yapıldı. Komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından 364 bin TL sözleşme bedeli ile Astek Mühendislik firmasına ihale edildi. Eylül ayı itibari ile çalışmalara başlayan yüklenici firma geçtiğimiz gün itibariyle ilçedeki tüm okulların doğalgaz dönüşümünü tamamladı” dedi.
 
 
OKULLARIMIZIN HER TÜRLÜ EKSİĞİNİ GİDERMEYE ÇALIŞTIK
Kapaklı Belediyesi olarak ilçede eğitim-öğretim veren okullara her zaman yardım ettiklerini belirten Başkan İrfan Mandalı, “Okullarımızın her türlü eksiğini gidermeye çalıştık. Her türlü bakım onarım çalışmasını elimizden geldiğince yapmaya gayret ettik. Öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim-öğretim görebilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bu çerçevede attığımız en önemli adımlardan biri de katı yakıtla ısınan okullarımızın doğalgaz dönüşümünü gerçekleştirmek oldu” dedi. Eğitime desteklerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydeden Mandalı, gerçekleştirilen doğalgaz dönüşümü çalışmasının tüm ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ