Atalay’dan sürpriz ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay dün saat 09.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 6.12.2013 18:06:00 0
 Atalay’dan sürpriz ziyaret
ÇERKEZKÖY’DE BÜYÜK HİZMETLER YAPTIĞINI BİLİYORUZ
Çerkezköy Beledye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a ziyaretinde Özel Kalem’i Arif Terzioğlu da eşlik etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırklareli’ndeki programına katılmak üzere Pınarhisar’a gideceğini söyleyen Mehmet Atalay, “Öncesinde Çerkezköy’e uğrayarak Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Kendisinin Çerkezköy’de büyük hizmetler yaptığını biliyoruz” dedi ve çalışmalarından dolayı Başkan Ertem’e teşekkür etti. Atalay, Pınarhisar’daki programın ardından dönüş yapacağı için Başbakanın bugün ki Çerkezköy programına katılamayacağını dile getirdi.
İNŞALLAH DAHA SIK GÖRÜŞÜZ
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “İnşallah sevdiğimiz abimiz Mehmet atalay’ı daha sık görürüz.  Kendisi Basın İlan Kurumu Genel Müdürü olduğu için yerel gazetelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor” dedi. Konuşmaların ardından Pınarhisar’a gidecek olan BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, Belediye Hizmet Binası önünde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ