Doğan, “Çorlu tecrübeli bir kadoya sahip”

Çorlu İlçe Milli Eğitim Toplantı Salonu’nda önceki gün saat 14.00’da gerçekleştirilen İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı’na Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan Başkanlık etti.

GÜNDEM 6.12.2013 16:44:00 0
 Doğan, “Çorlu tecrübeli bir kadoya sahip”
İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI
Çorlu İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı’na, İlçe İdare Şube Başkanları, Belediye Başkanları, Ziraat ve Ticaret Odası Başkanları ile Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan ilçe Kaymakamı Hulusi Doğan, “İlçeye gelişimden bu yana yapmış olduğum gözlemlerim neticesinde hem mahalli hem de idari birimlerin tecrübeli, sorunsuz bir kadroya sahip olduğunu gördüm. Bu üstün görev anlayışına sahip kadroya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
KANUNLARA UYULMASI KONUSUNDA UYARDI
Konuşmasında ilçe idaresi ile ilgili çeşitli işler ve kanunların uygulanması konusunda uyarılarda bulunan Kaymakam Doğan, “Özellikle, “ ‘Mesai saatleri ve kılık kıyafet uygulamasına dikkat edilmeli. Resmi törenlere katılım sağlanmlaı. Resmi yazışma kurallarına özen gösterilmeli. Tasarruf tedbirlerine uyulmalı. Resmi araçların kullanımına dikkat edilmeli. Bayrak Kanunu’na dikkat edilmeli. Kamu binalarının temizliği ve kamuya ait taşınmazların kullanımı hususlarına özen gösterilmeli. Hizmetler vatandaş odaklı olmalı” dedi. Doğan, ‘Etik Kuralları’, ‘4207 Sayılı Kanun uygulaması’, ‘Memurların kurum içinde ve kurum dışında davranışları’, ‘Kurumlar arası Koordinasyon ve İşbirliği gibi mevzuatlara riayet edilmesi gerektiği’ konularına dikkat edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
 
KATILIMCILARIN GÖRÜŞLERİ DİNLENDİ
Toplantıda daha sonra katılımcılara söz verildi. Söz alan katılımcılar Çorlu’da yapılan çalışmalar ve sorunları dile getirerek 2013 yılında yapılan çalışmalar ve faaliyetleri değerlendirdi. 2013-2014 yılı projeleri ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konular görüşüldü. Toplantının son bölümünde İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ