Ertem’i şaşırtan jest

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki gün saat 16.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi yönetimini makamında ağırladı.

GÜNDEM 5.12.2013 16:55:00 0
 Ertem’i şaşırtan jest
400 YIL KAPALI ORTAMA DAYANIKLI
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e bugüne kadar yaptığı maddi desteklerden dolayı teşekkür eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, “Belediye Başkanımıza desteklerden ötürü okul yönetim tarafından bir jest yapmak istedik. Başkanımızın yağlı boya tablolarına karşı ilgisini biliyorduk. Bu hediyeyi kendisine layık gördük. Maddi olarak hep siz bizi mutlu ediyordunuz, biz de manevi olarak sizleri mutlu etmek istedik” dedi. Belediye Başkanı Ali Ertem’in resminin bulunduğu tabloyu yapan Resim Öğretmeni Özgür Aksu resmin yaklaşık 8 aylık bir proje olduğunu kaydetti. Ertem’in internet sayfalarında bulunan resimlerini teker teker gözden geçirdiklerini belirten Aksu, “Bu resmin daha uygun olacağı kanaatine vardık. 10 günlük çalışmanın ardından bu güzel tabloyu yaptık. Sonucunda da çok başarılı bir çalışma oldu. Bu tablo 400 yıl kapalı ortama dayanıklıdır” ifadelerini kullandı.
 
EN ANLAMLI HEDİYE
ÇTSO Lisesi yönetiminden aldığı hediyenin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Ali Ertem, tablonun yapılmasında emek harcayan herkese teşekkür etti. Tabloyu evinin en güzel köşesinde saklayacağını ifade eden Belediye Başkanı Ali Ertem, “Bugüne kadar gelmiş en anlamlı hediyedir. Yağlı boya tablosu çok zor yapılan bir iştir ve bende çok severim. Emeğinize yüreğinize sağlık. Teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Resim öğretmeni Özgür Aksu ve Coğrafya Öğretmeni Fikret Puza da hazır bulundu.
 
Haber / Asim YAVUZ