Gülerçin öğrencileri tiyatroya doydu

Özel Gülerçin Koleji sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerini tiyatro ile buluşturdu. Anaokulu ve İlkokul öğrencilerine “Parktaki Define” adlı çocuk oyunu gÃ

GÜNDEM 4.12.2013 19:41:00 0
 Gülerçin öğrencileri tiyatroya doydu
MİNİKLER MÜZİKAL TİYATROYLA BULUŞTU
Özel Gülerçin Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri Parktaki Define adlı çocuk oyunuyla buluştu. Dün saat 09.00’da minikler için sahnelenen oyunu, Fatma Dalbudak yazdı. Yönetmenliğini de Fatma Dalbudak’ın yaptığı oyunda, Engin Dalbudak, Uğur Makar ve Eda Çabuk rol aldı. Çok sevdiği kitaplarını bir sandığa koyarak büyüdüğünde kardeşine vermeyi planlayan Çilek’in başından geçen olaylar müzik, dans, eğlence ve eğitim içerikli bir dille minikler için sahnelendi.
 
SOSYAL HAYAT KONU EDİLDİ
Gülerçin Koleji’nde ortaokul öğrencileri için de aynı gün saat 10.30’da Fatma Dalbudak’ın derleyip,  uyarladığı ve yönetmenliğini yaptığı Derya Ganioğlu, Engin Dalbudak, Dilay Şenol, Seray Canan, Kıvanç Gürbüz ve Türker Aydının oynadığı “İş İcabı” adlı ortaoyun sahnelendi.  Sosyal hayata dair ilişkilerin mizahi bir dille anlatıldığı tiyatro gösterisi öğrencilerden büyük beğeni gördü.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ