Çorlu meclisinde gergin dakikalar

Çorlu’da Belediye Meclisi'nin aralık ayı olağan toplantısını izleyen bir grup minibüs şoförü, Belediye Başkanı CHP'li Ünal Baysan'a 'Yalancısın' diye bağırdı. Çıkan tartışma arbede

GÜNDEM 4.12.2013 18:09:00 0
 Çorlu meclisinde gergin dakikalar
Çorlu Belediyesi'nin 2013 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
 
BAYSAN'A 'SEN YALANCISIN' DİYE BAÐIRDI
Meclis toplantısını izlemeye gelen, 15 ay önce belediyenin şehiriçi ulaşımı kendi olanakları ile yapmaya karar alması nedeniyle yolcu taşıma ruhsatları iptal edilen S.S. Özgözde Minibüs Kooperatifine üye 20 minibüs şoförü, toplantının bitmesinin ardından kendilerine verilen güzergah sözünün yerine getirilmesini isteyerek seslerini yükseltti. Bu sırada bir minibüs sürücüsü Başkan Ünal Baysan'a 'Sen yalancısın' diye bağırdı.
 
MİNİBÜSÇÜLER SALONDAN ÇIKARILDI
Sinirlerin iyice gerilmesi üzerine meclis üyeleri ile minibüsçüler arasında yaşanan tartışma arbedeye döndü ve ulaştırmadan sorumlu Belediye Başkanı Yardımcısı Erdoğan Demirci ve CHP'li Belediye Meclis üyesi Fatma Gürel ile minibüsçüler arasında arbede yaşandı. Minibüsçüler salondan zabıtalar tarafından çıkarıldı. Tartışma burada da devam etti ve gelen polis ekipleri tarafından minibüsçüler sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ