Kaymakam Kıcıroğlu, “Süleymanpaşa çok iyi tanınmıyor”

Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkan ve Yönetimi Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’na yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 1.12.2013 17:15:00 0
 Kaymakam Kıcıroğlu, “Süleymanpaşa çok iyi tanınmıyor”
 HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR
Tekirdağ Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği Başkanı Hüseyin Bayol, Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’na hayırlı olsun temennisini ileterek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nin amacını ve hedeflerini aktaran Bayol, Tekirdağ’da gerçekleştirdikleri konferans ve etkinliklerle ilgili kapsamlı bilgi aktardı. Başkan Bayol, Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği olarak tarihin önemini özellikle gençlere aktarmak adına bir misyonu yüklendiklerini söyleyerek, “Tarihine sahip çıkan bireylerin varlığını artırmak temel hedefimiz” dedi.
 
SÜLEYMANPAŞA, DERNEK ÇALIŞMALARIYLA TANITILABİLİR
Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu ise, dernek üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Kıcıroğlu, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarının kentlere renk kattığı görüşünü dile getirerek özellikle ilçeye ismini veren Süleymanpaşa’nın kent genelinde çok iyi tanınmadığını Süleymanpaşa’nın tarihsel kimliğinin Tarih Bilincinde Buluşanlar Derneği’nce düzenlenecek bir çalışmayla tanıtılabileceğini belirtti. Tarih Bilinci derneğinin ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.
 
Haber / Emine LALE