OGS Çerkezköy’de sorunsuz geçti

Türkiye’de ilk kez yapılan ve 28-29 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Ortaöğretime Geçiş Sınavı Çerkezköy’de 14 okulda toplam bin 882 8’inci sınıf öğrencisinin katılımı ile yapı

GÜNDEM 29.11.2013 14:13:00 0
 OGS Çerkezköy’de sorunsuz geçti
ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy sınırları içinde eğitim öğretim veren okulların 8’inci sınıf öğrencilerinin girdiği Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nın sorunsuz geçmesi amacıyla, önceki gün sınavın yapıldığı okulları ve sınav evraklarının tutulduğu Gazi Polis Merkezi Amirliğini gezen İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, burada incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ın da hazır bulunduğu denetimler kapsamında Kaymakam Metin Kubilay’ın ilk durağı Nurullah Narin Ortaokulu oldu. Burada incelemelerde bulunan Kubilay, sınav dolayısı ile bekleyen öğrenci velileriyle de bir süre sohbet etti. Kaymakam Kubilay, velilere tüm tedbirlerin alındığını söyledi ve sınava giren çocuklara başarılar diledi.
 
ZİYARETÇİ DEFTERİ EKSİKSİZ VE DÜZGÜN TUTULSUN
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın bir sonraki durağı ise Gazi Polis Merkezi Amirliği oldu. Burada da gerekli incelemelerine devam eden Kaymakam Metin Kubilay, sınav için alınan güvenlik önlemlerini ve sınav evraklarının tutulduğu depoyu incelendi. Son olarak Mevlana Ortaokulu’nu ziyaret eden Metin Kubilay, burada yapılan çalışmaları da yerinde denetleyip, ziyaretçi defterinin eksiksiz ve düzgün tutulması talimatını verdi.
 
 
 
 
Haber / Gökhan YILMAZ