Kapaklıspor Çukuryurtspor’u gole boğdu 9-0

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor hafta sonunda evinde Çukuryurtspor’u konuk etti. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor rakibini Ufuk(3), Fahrettin(5) ve Kadir

SPOR 26.11.2013 20:34:00 0
 Kapaklıspor Çukuryurtspor’u gole boğdu 9-0
Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor kendi sahasında oynadığı maçta güçsüz rakibi Çukuryurtspor’u 9-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
 
PAZAR GÜNÜ OYNANDI  
Pazar günü saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor Uğur, Cihan, Yunus, Berk, Ercan, A. Kadir, Hüseyin, Resul, Ufuk, Fahrettin, Yunus on biriyle çıkarken, Çukuryurtspor ise Ersin, Ufuk, Ahmet, Tuna, Levent, Remzi, Mujdat, Aykut, Mujdat, Gencay, İbrahim onbiri ile çıktı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Kapaklıspor etkili hücumlarla Çukuryurtspor karşısında galibiyet mücadelesi verdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenmeye çalışan Kapaklıspor arzuladığı gole ilk on dakikada ulaşamadı.
 
 
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Baskısını artıran Kapaklıspor 12.dakikada geliştirdiği atakta ilk golü buldu. Ceza alanı içinde topla buluşan Ufuk topu filelere göndererek takımının ilk sayısını kaydetti. Karşılaşmada öne geçen Kapaklıspor ikinci gol için ataklarını sürdürdü. Çukuryurtspor ise defans ağırlıklı bir futbol sergiledi. Etkili oyunu sürdüren Kapaklıspor oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Defansında açıklar vermeye başlayan Çukuryurtspor Kapaklıspor karşısında tutunamadı. Müsabakanın 21.dakikasında Kapaklıspor yine etkili geldi. Organize atakla Çukuryurtspor ceza alanına inen Kapaklıspor ikinci golü Fahrettin’in ayağından bulduğu gol ile kazandı. Karşılaşmanın 2-0'a gelmesi ile birlikte Kapaklıspor daha rahat bir futbol sergilemeye başladı.
 
ÇUKURYURTSPOR VARLIK GÖSTERMEDİ
Çukuryurtspor karşılaşmada 2-0 mağlup duruma düşmesinin ardından farkı kapatmak için mücadele etti. Ancak ileride yeteri kadar etkili olamayan Çukuryurtspor bir türlü istediği oyunu sergilemeyi başaramadı. Gol yollarında etkisiz olan Çukuryurtspor karşılaşmanın 35.dakikasında kalesinde 3'ncü golü gördü. Yine etkili gelen Kapaklıspor Çukuryurtspor defansını az adamla yakaladı. İkinci golün sahibi Fahrettin topla buluştu. Vuruşunda top filelere gidince Kapaklıspor karşılaşmada 3-0'lık skoru yakalamış oldu. Çukuryurtspor karşılaşmadan iyice düştü. Moral bozukluğunun verdiği etki ile birlikte top yapamayan Çukuryurtspor istediği golü de bulamadı.
 
KAPAKLISPOR İLK DEVRE DÖRT GOL BULDU
İlk devrenin sonlarına doğru Kapaklıspor ataklarını iyice sıklaştırdı. Sağlı sollu ataklarla iyice etkinliğini hissettiren Kapaklıspor dördüncü gol için ataklarına başladı. Müsabakanın 37.dakikasında günün başarılı ismi Fahrettin kendisinin üçüncü takımının da dördüncü golüne imza attı. Karşılaşmanın dört farka gelmesi ile birlikte Kapaklıspor ataklarını kesmedi. Çukuryurtspor ise en azından bir gol için Kapaklıspor kalesine gelmeye başladı. Ancak Çukuryurtspor karşılaşmanın ilk dakikalarında olduğu gibi ileride yeteri kadar etkili olamadı. Bir türlü Kapaklıspor defansını geçemeyen Çukuryurtspor istediği golü yine bulamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 
ÇUKURYURT DAĞILDI
Karşılaşmanın ilk devresini 4-0’lık üstünlük ile tamamlamasını bilen Kapaklıspor ikinci devre de ataklarını sıklaştırdı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor Ufuk ile beşinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Ufuk düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Çukuryurtspor ise arka arkaya gelen Kapaklıspor gollerinin ardından tamamen dağıldı.
 
GOL YAĞMURU 2. YARIDA DA DEVAM ETTİ.
Kapaklıspor ilerleyen dakikalara doğru pozisyon bulmaya devam etti. Özellikle hücum organizasyonları iyi yapan Kapaklıspor gol pozisyonuna girmede zorlanmadı. Ataklarını sıklaştıran Kapaklıspor Fahrettin ile arka arkaya iki gol bularak skoru 7-0 yaptı. Çok rahat pozisyon bulan ve gollerine devam eden Kapaklıspor taraftarına futbol resitali sundu. Karşılaşmanın 80.dakikasında Kadir ile bir gol daha bulan Kapaklıspor farkı sekize çıkardı. Üst üste hücumlar geliştiren Kapaklıspor’un dokuzuncu golünü ise günün başarılı isimlerinden Ufuk kaydetti.
 
ÜÇ PUAN KAPAKLI'NIN
Son bölümler Kapaklıspor'un atakları ile geçildi. Son bölümlerde Kapaklıspor onuncu gol için rakip yer alana oyunu yıkarken, Çukuryurtspor ise farkı indirmek için mücadele etti. Gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor Çukuryurtspor’u 9-0 mağlup ederek Sitespor’un arkasından ikinci sıraya yükseldi. Çukuryurtspor ise aldığı mağlubiyet ile ligin ilk devresini üç puanla tamamladı.
 
“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUM”
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Genel Menejeri Cengiz Vural “ Bugün Çukuryurtspor karşılaşmasına mutlak üç puan parolası ile başladık. Taraftarlarımızın desteği ile maça müthiş bir başlangıç yaptık. Arka arkaya gelen ataklarımızın karşılığında golü kısa sürede bulduk. Daha sonra oyun disiplininden kopan rakibimiz bize karşı etkili olamadı. Karşılaşmanın ilk devresini dört gollü üstünlük ile tamamladık. Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili futbolumuzu sürdürüp arka arkaya goller bulduk. Karşılaşmanın sonunda da dokuz gollü bir galibiyet çıkardık. Bu karşılaşmada desteklerini esirgemeyen kulüp yönetimine, taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca maçta sahada basmadık yer bırakmayan futbolcu kardeşlerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu hafta Ulaş Belediyespor’un puan kaybetmesi sonucu ikinci sıraya yükseldik. Ligin ilk devresini 18 puanla ikinci sırada tamamladık. Ligin ikinci devresinde önemli karşılaşmalara çıkacağız. Bütün karşılaşmalarımızı kazanıp üstümüzde bulunan Sitespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.
 
Haber/Asim YAVUZ