Orion’da imza günleri başlıyor

Türkiye’nin sevilen yazarlarından Banu Avar, Murat Güloğlu, Ayşenur Yazıcı, Kahraman Tazeoğlu, Ülker Kurtcan ve daha pek çok yazar Orion’da kitapseverlerle buluşacak.

GÜNDEM 26.11.2013 12:40:00 0
Orion’da imza günleri başlıyor
Orion ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı 6 Aralık Cuma günü başlayacak. 10 gün sürecek fuara pek çok ünlü yazar konuk olacak ve okurları için kitaplarını imzalayacak. Konuk yazarlar arasında Çorlulu yazar Ramis Çınar da yer alıyor.
 
FUAR 10 GÜN SÜRECEK
Orion Alışveriş Merkezi tarafından Çorlu Belediyesi, Apsis Kitap ve Özel Trakya Koleji’nin de destekleriyle düzenlenen 4’üncü Çorlu Kitap Fuarı, 6 Aralık Cuma günü başlayacak. Orion AVM etkinlik alanında kitapseverleri ağırlayacak kitap fuarı 10 gün sürecek. Her gün farklı yazarların imza günlerinin gerçekleştirileceği fuar kapsamında, Banu Avar, Kahraman Tazeoğlu ve Sinan Yağmur söyleşilerle de sevenlerinin karşısında olacak. Her yaştan okura hitabedecek fuara pek çok yayınevi katılıyor. Yayınevlerinin fuara özel fiyatlarla standlarda yer alacak kitapları, kitapseverlere tam bir kitap şöleni yaşatacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 10 gün boyunca Çorlu ve çevresinden büyük ilgi görmesi beklenen Çorlu Kitap Fuarı 15 Aralık Pazar günü sora erecek.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ