Yağlı Tohumlar, olağan genel kurulunu yaptı

Malkara S.S.269'nolu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 2012-2013 iş yılı Olağan Genel Kurul toplantısı önceki gün Ziraat Odası Toplantı ve Konferans Salonu’nda yapıldı.

GÜNDEM 24.11.2013 21:20:00 0
 Yağlı Tohumlar, olağan genel kurulunu yaptı
DİVAN OLUŞTURULDU
Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olağan genel Kurul toplantısı, gündemin birinci maddesi olan açılış ve Genel Kurlu Divanının oluşumu ile başladı. Divan Başkanlığına, Mehmet Taylan, Katip Üyeliklere ise Erkan Yalçın ve Ramazan Pınarcı oy birliği ile seçildi.
 
BİR SONRAKİ TOPLANTIDA OYLANACAK
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından 2012-2013 iş yılına ilişkin yönetim ve denetim kurulları tarafından verilen raporlar okundu. TTK 397 maddesi uyarınca henüz denetlenmemiş olduğundan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Bilanço ve Gelir tabloları incelenerek, incelenen raporların bir sonraki Genel Kurul Toplantısında okunması oylamaya sunularak kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesinde Yönetim Kurulu Üyelerinin TTK 397 maddesi hükmü çerçevesinde henüz denetlenmemiş olduğundan 01.08.2012- 31.07.2013 dönemine ait ibaresinin de bir sonraki Genel Kurul toplantısında görüşülmesi konusu oylamaya sunularak kabul edildi. Gündemin beşinci maddesinde 01.08.2012- 11.04.2013 dönemine ait Denetim Kurulu çalışma raporları okunarak incelenip oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi. Gündemin altıncı maddesinde, 2013-2014 iş yılı Bütçe ve Çalışma programı okunarak personel kadroları ile ilgili yazı okunarak incelenmesinin ardından oylamaya sunularak kabul edildi.Gündemin yedinci maddesinde Kooperatif Yönetim Kurulu üyelerine 16 yaşını doldurmuş olan personele askeri ücretin yarısı kadar, 18 yaş üzeri diğer personellere yurt içi için en yüksek memur maaşının yarısı yurt dışı için ise en yüksek memur maaşı kadar huzur hakkın ve harcırah tutarlarının belirlenmesi konusu oylanarak oy birliği ile kabul edildi.
 
OY BİRLİÐİ İLE KARARA BAÐLANDI
Gündemin sekizinci maddesinde, gayrimenkul alımında ve satımında takip edilecek usul ile alınacak gayrimenkulün niteliğinin yerinin ve azami fiyatının, satılacak gayrimenkulün asgari fiyatının belirlenmesi konusu kapsamında Gazibey Mahallesinde bulunan Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifine ait olan Kilisenin 257 bin liralık bir tutar ile Belediye ye satılması konusu görüşülüp oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dokuzuncu maddesinde, İmalat ve inşaat işlerinin yaptırılma yönetiminin belirlenmesi konusu kapsamında bulunan mal alım depolarına kantarın uzak olmasından dolayı daha yakın bir alan 60 tonluk kantar yapılaması konusu ve Park altında Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifine ait olan 177 metre karelik arsa üzerine inşaat yapılabilmesi ve yapılacak olan inşaatın ihaleye verile bilmesi genelgesi oylamaya sunularak oy birliği ile karara bağlandı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ