Varol, “Kapaklı’yı onlara dar etmezsem, oturduğum koltuk bana haram olsun”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan atamayla Hayri Varol başkanlığında yeni yönetimini oluşturan MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın yeni binasının aç

GÜNDEM 24.11.2013 20:31:00 0
 Varol, “Kapaklı’yı onlara dar etmezsem, oturduğum koltuk bana haram olsun”
YENİ YERİMİZİ TUTTUK
Açılış Töreni’ne Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, MHP Karaağaç Meclis Üyeleri, MHP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu ve çok sayıda partili katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol yaptı. Genel Merkez’den kısa bir süre önce yetki aldıklarını anımsatan Varol, “Daha iyi hizmetlerde bulunabilmek için bu yeni yerimizi tuttuk. Rabbim inşallah hayırlara vesile eder” dedi.   
YOLUN SONUNU GETİREMEZSİNİZ
Yıllar önce birkaç inanmış kişi ile birlikte yola çıktıklarını ifade eden Hayri Varol, “Mecliste temsilcisi bulunmayan teşkilatımız, yine de ilçe için birşeyler yapma gayreti içinde oldu. Hiçbirşey yapamasak da bayrağımızı yere düşürmedik. Kapaklı’yı Çerkezköy’ün arka mahallesi yapmak istediklerinde ilk itirazı biz yaptık. Kapaklı beldesi ilçe olma yoluna girince sessizlik bozuldu. Sesler yükselmeye başladı. Talipliler çoğaldı. Beldeyken çelenk koymaya ikinci kişiyi bulunamazken, ilçe olduktan sonra düzinelerce aday adayları çıkmaya başladı. Partimizin bu süreçte ilgi görüyor olması bizleri elbette mutlu etti fakat, ne varki kimse bu oyunu kuralına göre oynamadı. Maalesef bazı arkadaşlarımızın bize karşı gönül kırgınlığı oldu. Bu arkadaşlarımız unutmasınlar ki yola çıktıklarınızı, yolda bulduklarınıza değiştirirseniz yolun sonunu getiremezsiniz” ifadelerini kullandı.
 
İKİSİ KULAĞIMI ÇEKSİN DİĞERİ DE ENSEME TOKATI İNDİRSİN
MHP çatısı altında siyaset yapmak isteyenlerin gerek Belediye Başkanlığı gerekse Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunabileceklerini ifade eden Varol, “Bu arkadaşlarımızın kimseden korkmasına gerek yok. Benim partimden aday olmuş ya da seçilmiş birinin kılına dokunanın alnını karışlamazsam, Kapaklı’yı onlara dar etmezsem, oturduğum koltuk bana haram olsun” dedi. Koltuğunun arkasında Mustafa Kemal Atatük, Alparslan Türkeş ve Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının bulunduğunu söyleyen Varol, “Eğer bir yanlış yaparsam, ikisi kulaklarımı çeksin, diğeri de enseme tokatı indirsin” diye konuştu.
 
BAŞBAKANIN FOTOÐRAFI İLE BEBEK KATİLİNİN FOTOĞRAFLARI YAN YANA
Konuşmasına bugüne dek hayatını kaybeden tüm öğretmenleri rahmetle anarak başlayan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ise, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nün tüm öğretmenlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Ülkede gidişatın iyi olmadığını öne süren Belen, “Zaman küskünlük zamanı değil. Zaman, kol kola girip AK Parti’nin fişini çekme zamanıdır” dedi. Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’da katıldığı toplu nikah törenine de değinen Belen, “Malesen Başbakanın fotoğrafı ile bebek katilinin fotoğraflarının yan yana olduğu pankartlar açıldı. Bu ülkenin savcıları hakimleri nerede?” diye sordu. Türkiye’de Türkçe dışında bir dilde resmi yazışma yapılamayacağını kaydeden Belen, “Diyarbakır Belediyesi’nde yazışmalar kürtçe yapılıyor. Sokak ve cadde isimleri kürtçe. Bunlar Anayasaya göre suçtur. Fakat herhangi bir işlem yapılamıyor. Cesaret sahibi insanlar sindirilmiş” diye konuştu. 2014 yerel seçimleri çerçevesinde aday adaylığı başvurusudna bulunmak isteyen memurlar için görevinden istifa süresinin 30 Kasım’da sona ereceğini anımsatan Belen, “8 Aralık’ta genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla düzenlenecek mitingde adaylar tüm ülkeye tanıtılacaktır” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ