AK Partililer 24 Kasım’da okulları dolaştı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar’daki okulları ziyaret eden AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, öğretmenlerin gününü kutladı.

GÜNDEM 22.11.2013 19:52:00 0
 AK Partililer 24 Kasım’da okulları dolaştı
MİNİK ÖÐRENCİLERLE SOHBET ETTİLER
 AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi ilk olarak Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğretmenler Odasında öğretmenlerle bir araya gelen partililer, öğretmenlere kırmızı karanfil vererek onların gününü kutladı. AK Parti heyeti daha sonra Cansen Gürsoy Şen Anaokulu’nu ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerin gününü kutlayan AK Partililer minik öğrencilerle sohbet etti. Bu yıl eğitim öğretime açılan Zehra-Mehmet Gülkaya Anaokulu’na da ziyarette bulunan AK Partililer, burada Okul Müdürü Hülya Altuntaş tarafından karşılandı.
 
 
3-4-5 YAŞ GRUBUNDA 60 ÖĞRENCİMİZ VAR
 İlçe Merkezi’nde ve beldelerde eğitim öğretim veren okullardaki öğretmenlerin gününü kutlayan AK Partililer, Altuntaş’tan okulla ilgili bilgiler aldı. 3-4-5 yaş grubunda 60 öğrencilerinin olduğunu ifade eden Altuntaş “Özel eğitim sınıfımızda da bir engelli öğrencimiz eğitim görüyor. Bir öğrencimiz olmasına rağmen o sınıfımızı da açık tutuyoruz. Bir insanı bile kazanmak bizim için çok önemli” dedi. Demirbağ, okulu eksikleri olup olmadığı konusunda da okul müdürü Hülya Altuntaş’tan bilgi aldı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Veliköy Belediyesi Ortaokulu ve Kızılpınar Atatürk İlkokulu’nu da ziyaret ederek öğretmenlere karanfil verip onların gününü kutladı.
 
Haber / Asim YAVUZ