Köprülü, “Halkı AK Parti zulmünden kurtaracağız”

Çorlu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Altan Arda Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı. Başkan Arda’nın rozetini CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü taktı.

GÜNDEM 22.11.2013 11:58:00 0
 Köprülü, “Halkı AK Parti zulmünden kurtaracağız”
ÜLKEM İÇİN SİYASET YAPACAĞIM
2 bin üyesi ve ortağı bulunan Çorlu Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin Başkanı olan Altan Arda, CHP’ye, baba ocağına dönmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Arda, bundan sonra 6 ok bayrağı altında başta bölgesi olan Tekirdağ ili olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti için siyaset yapacağını ifade etti.
 
YOĞUN KATILIMLARLA PARTİMİZ DAHA DA GÜÇLENDİ
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Ergene İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, son günlerde partiye olan yoğun katılımlarla partinin daha da güçlendiğini belirtti. 11 yıldır Türk halkının AK Parti zulmüne uğradığını belirten Köprülü, CHP iktidarı ile halkın bu zulümden bir an evvel kurtulacağını söyledi. Başkan Arda’nın rozetini CHP Ergene İlçe Başkanlığı’nda takan Köprülü, Tekirdağ’da ve Ergene ilçesinde partiye katılımların devam edeceğini söyledi. Ergene İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen buluşmaya; CHP Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel ile Belediye Başkan Aday adaylarından Haşim Korkmaz, İbrahim Dikmen, Kenan Demiray ve Veli İdris de katıldı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ