Peyzaj çalışmaları yaz kış dinlemiyor

Yazın gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile Çerkezköy’ü renkli ve güzel bir görünüme kavuşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çiçeklendirme çalışma

GÜNDEM 21.11.2013 15:14:00 0
 Peyzaj çalışmaları yaz kış dinlemiyor
ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediyesi yaz mevsimi içinde ilçenin muhtelif noktalarında gerçkleştirdiği çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları ile Çerkezköy’ü güzel bir görünüme kavuşturmaya çalıştı. Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, havaların soğumaya başladığı bu sonbahar aylarında da mevsimine uygun çiçek ekim çalışmalarını sürdürerek, ilçe sakinlerinin gözüne hoş gelecek bir görüntü oluşturma gayreti içerisinde.
 
KAVŞAK İÇERİSİNDE RULO ÇİM SERİMİ YAPILDI
Yetkililerden yapılan açıklamaya göre ekipler son olarak Atatürk Viyadüğü'nün Cengiz Topel Caddesi ile birleştiği kavşakta yeşillendirne ve çiçeklendirme çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmayla birlikte ilçeye estetik bir görünüm kazandırmayı amaçladıklarını kaydeden yetkililer, ''Burada yürütmüş olduğumuz çalışmayla birlikte kasımpatı ve ateş dikeni bitkisi ile berberis cinsi çalı dikimi yapıldı. Bu bitkilerin yanı sıra kavşak içerisinde rulo çim serimi de yapılarak, güzel bir görünüm elde edildi'' ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ