MHP sessizliğini bozdu

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçeTeşkilatı, ilk belediye başkan aday adayını düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı.

GÜNDEM 20.11.2013 17:33:00 0
 MHP sessizliğini bozdu
SİYASET HALK İÇİN YAPILMALIDIR
Bu güne kadar suskun kalan MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı, Genel Merkez tarafından yetkilendirilmesi sonrasında ilk belediye başkan aday adayının müracaatını kabul etti. İlçe Başkanlığına atanan Hayri Varol, dün saat 14.00 da İlçe Teşkilat binasında düzenlenen basın toplantısında, Şefik Seren Gökkaya’nın Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı resmi başvurusunu kabul etti. Başvuru öncesinde konuşan İlçe Başkanı Hayri Varol, Kapaklı’da seçimleri kazanabilecek potansiyele sahip olduklarını ve bu amaç için çalışmalarına başladıklarını belirtti. Varol, “Bu güne kadar yerel yönetim koltuklarında oturanlar, bu koltukların kendilerine ait olduğunu zannetmesinler. Biz yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmaların ürününü almak adına yerel yönetime talibiz. Halkla buluşmak, halka hizmet etmek bizim önceliklerimiz arasındadır. Bir başka önceliğimiz ise siyasetin halk için yapılması gerektiğidir” diye konuştu.
 
SEÇİMLERİ ALABİLECEK GÜCE SAHİBİZ
Her partinin hizmet etmek amacıyla seçim meydanlarına çıktığını fakat en iyi ve en kapsamlı hizmet sunabilecek partinin MHP olduğunu sözlerine ekleyen Varol, “Biz Kapaklı’da seçimleri kazanabilecek potansiyele sahibiz. Allah takdir eder, halkımız uygun görürse Kapaklı halkına hizmet etmeye talibiz. MHP’nin Kapaklı’da olmadığı kanaatini yok edeceğiz. Projelerimizi ortaya koyarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her vatandaşa ulaşmak diğer bir önceliğimizdir” diye konuştu.
 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK DEÐİL
Aday adaylığı müracaatlarında herkese kapılarının açık olmadığına vurgu yapan Varol, “Partimizin olmazsa olmazlarına sahip olmayan insanlar için kapımızın açık olmadığını belirtmek durumundayım. Söylemlerimize ters düşen, insanları tanımayan, insanları sevmeyen, sınıf ayrımı yapanlara kapımız açık olmayacaktır.  Biz, siyasetin bazı insanların tekelinde kalmasına her zaman karşı çıkmışızdır. Hiç kimse kendini akıllı ve kurnaz zannetmesin. Günü geldiğinde kurnazlıkların da sonunun geldiğini hep birlikte göreceğiz. Yerel seçimlere katılmak adına her isteyeni aday adayı gösterme yetkisine sahip değiliz. Düzgün insanları aday aday göstereceğimizi daha önceden ifade etmiştik. Lobi içinde olanların, aday adayı olmaları söz konusu değildir.  Şefik Seren Gökkaya, önceden beri tanıdığımız ve kriterlerimize uyan kişiliği ile aday adayımızdır” dedi.
 
ONUR GÜNÜMDÜR
Resmi başvurusu, İlçe Başkanı Hayri Varol tarafından kabul edilen Şefik Seren Gökkaya, “Bu gün benim için onur günü, gurur günüdür. Önceki seçimlerde belediye başkan adaylığı dönemi yaşadım. Çok az bir farkla seçimi kaybettim. Siyasetin içinde olarak insanımıza hizmet etmeyi amaçlıyorum. Aday gösterilmesem de aynı çizgide çalışmalarıma devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Asim YAVUZ