Kapaklıspor deplasmanda yedi golle galip

Tekirdağ 1.Amatör Küme sekizinci hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda ligin zayıf ekiplerinden Yıldız Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi dört farklı üstünlük ile

SPOR 20.11.2013 16:01:00 0
 Kapaklıspor deplasmanda yedi golle galip
1.Amatör Küme B Grubu’nda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Kapaklıspor sekizinci haftayı galibiyet ile kapatmasını bildi.
 
İLK DAKİKALARDA ÖNE GEÇTİ
Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda Pazar günü saat 12.00’de başlayan karşılaşmaya Kapaklıspor etkili başladı. Zayıf rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklıspor 11.dakikada Fahrettin’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kontrollü futbolunu sürdürdü. Kalesinde yediği golün ardından oyunda etkili olamayan Yıldız Gençlikspor kalan dakikalarda disiplini kaybetti. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 20.dakikada ilk golün sahibi Fahrettin ile ikinci golü buldu. Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fahrettin mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. Üst üste gelen iki golle fark mücadelesi veren Kapaklıspor zayıf rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koydu.
 
FARK AÇILDI
Çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 32.dakikada Yunus’un ayağından bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Gelen gollerle birlikte Yıldız Gençlikspor’lu oyuncular oyun disiplininden koptu. Orta alanda topa daha çok sahip olmaya çalışan Kapaklıspor ilk devrenin tamamlanmasına kısa bir süre kala Resul’ün ayağından bulduğu golle skoru 4-0 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Kapaklıspor’un dört farklı üstünlüğü ile tamamlandı.
 
KAPAKLISPOR HIZI İKİNCİ DEVREDE DEVAM ETTİ
İlk devre yakaladığı dört farklı üstünlükle Kapaklıspor kontrollü bir futbol sergilerken, Yıldız Gençlikspor ise farkı indirmeye çalıştı. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Kadir ile bir gol daha bularak skoru 5-0 yaptı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor son dakikalara doğru Selamettin ile skoru 6-0 yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikaları konuk ekip Kapaklıspor’un üstünlüğü ile devam etti. Yıldız Gençlikspor karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor Selamettin ile bir gol daha bularak farkı yediye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 7-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 15’e çıkartırken, Yıldız Gençlikspor ise sekizinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.
 
Haber/Ahmet KARDEŞ