Mandalı, “İlçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz”

Kapaklı Belediyesi’nin ilçedeki engelli vatandaşların erişimine uygun bir şekilde yürüttüğü kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Kaldırım yenileme çalışmalarının tamamlanma

GÜNDEM 19.11.2013 16:56:00 0
 Mandalı, “İlçemizi cazibe merkezi haline getireceğiz”
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmetpaşa Mahallesi’nde engelli standartlarına göre gerçekleştirilen kaldırım yenileme çalışmalarının 25’inci sokak, 46’ncı sokak, 48’inci sokak, 50’nci sokak,  62’nci sokak, 43’üncü sokak, 45’inci sokak, 47’nci sokak, 49’uncu sokak ve  Levent Caddesi’nde tamamlandığını ifade etti. Belediye Başkanı Mandalı, yakın süre içerisinde Levent Caddesi başta olmak üzere İsmetpaşa Mahallesi’ndeki sokaklarda asfalt yol yapım çalışmalarına başlanacağını sözlerine ekledi.
 
İŞİMİZ HİZMET OLMAYA DEVAM EDECEK
Yapılan tüm hizmetlerin Kapaklı Halkını daha modern, daha çağdaş ve standartları yüksek bir ilçede yaşatmak için yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mandalı, “Hayata geçireceğimiz projeler ve hizmetlerimiz halkımızın mutluluğu, refah içinde yaşaması daha da önemlisi güzel Kapaklımıza bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Halkımızdan aldığımız destekle,  ‘işimiz  hizmet’ olmaya devam edecektir” açıklamalarında bulundu.
 
HALKIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ
El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda Kapaklı’yı hak ettiği konuma taşıyacaklarını ifade eden Başkan Mandalı, “Halkımızı kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturacağız. İlçemizi spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getireceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ