Öğrenciler artık daha temiz ortamda eğitim görüyor

Kırklareli’nde yapılan protokolle uygulanmaya başlayan “Okullar Hayat Olsun” projesinin değerlendirme toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 19.11.2013 16:49:00 0
 Öğrenciler artık daha temiz ortamda eğitim görüyor
'OKULLAR HAYAT OLSUN’ PROJESİ PROTOKOLÜNÜ 2 YIL ÖNCE İMZALADIK
Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde yapılan değerlendirme toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından yapılan projeler hakkında oluşturulan slayt sunumu izlendi. Slay sunumunun ardından burada bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, projenin protokolünü yaklaşık 2 yıl önce yaptıklarını anımsatarak, "Yaklaşık 2 yıl önce Sayın Valimizin başkanlığında tüm belediye başkanlarımızın, kaymakamlıklarımızın katılımlarıyla, ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi protokolü imzaladık” dedi.
 
OKULLARIMIZI İYİLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Protokol imzalandığı günden bu güne birçok okulda öğrencilerin daha rahat, temiz ortamda eğitim gördüğünü ifade eden İbrahim Korkmaz, “Biz yaptığımız işleri hiçbir zaman kafi olarak görmüyoruz. İyinin de iyisi vardır bunun için çalışmalarımız devam ediyor edecek de. İmkanlarımız ölçüsünde okullarımızı iyileştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu. Yapılan değerlendirmenin arından MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Ayşegül Tonuç’a Vali Yardımcısı Günay Öztürk tarafından hediye verildi.
 
Haber / Mneşure KARDEŞ