Kaymakam Kubilay Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, hem yapılan hizmetleri yerinde görmek, hem de eksiklikleri yerinde tespit etmek amacıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

GÜNDEM 18.11.2013 17:49:00 0
 Kaymakam Kubilay Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti
31 BİN 700 METREKARE KAPALI ALANDA İNŞAATINA BAŞLANDI
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a Devlet Hastanesi ziyaretinde İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu, Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ali Fuat Yalvaç, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yalçın Ay ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Narten Beydemir tarafından karşılandı. Çerkezköy’de 250 bin nüfusa hizmet veren Devlet Hastanesi’nin sürekli artan sağlık hizmeti alma talebini karşılayamayacak duruma gelmesi nedeniyle 200 yataklı yeni Devlet Hastanesi yapımına 20 Eylül itibari ile başlandığı bilgisini veren hastane yetkilileri, “Vatandaşa daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti vermek için 31 bin 700 metrekare kapalı alanda inşaatına başlanılan 200 yataklı yeni Devlet Hastanesi, 20 Eylül 2015 tarihinde tamamlanacak” açıklamalarında bulundu.
 
 HASTALARLA SOHBET ETTİ
Yapılan incelemenin ardından yetkililerle beraber hastaneye geçen Kaymakam Kubilay, öncelikle poliklinikleri ve hastane çalışanlarını ziyaret etti. Ardından hastaneye gelen hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kubilay, hastalarla ve hasta yakınlarıyla uzun uzun sohbet ederek, hastaların taleplerini dinledi. Hastane yetkililerine gerekenlerin yapılması talimatını veren Metin Kubilay, daha sonra hasta kayıt defterini inceleyerek, hastane yetkililerinden daha ayrıntılı bilgi vermelerini istedi.
 
 
 
 
491 BİN 938 HASTA POLİKLİNİK HİZMETİ ALIYOR
Şu anda, 54 uzman ve 9 pratisyen hekimle hizmet verdiklerini ifade eden yetkililer, “Hastanede 1 Ocak-14 Kasım itibariyle 491 bin 938 hasta poliklinik hizmeti alıyor. Hastaneye yaklaşık 480 bin TL değerinde tıbbi cihaz ve hastane mefruşatı bağışlandı” ifadelerini kullandı. Yapılan bilgilendirmeden sonra, hastane yönetimi, hekimler ve hastane çalışanlarına teşekkür eden Kubilay, başarılarının devamını diledi.
 
Haber / Emine LALE