Ertem, “Tüm imkanları halkımız için harcayacağız”

Aday Adayı belirleme sürecinin sona ermesinin ardından 2014 yerel seçimleri kapsamında ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi’nin, önceki günki durağı ise Malkara ve Ha

GÜNDEM 18.11.2013 10:43:00 0
 Ertem, “Tüm imkanları halkımız için harcayacağız”
DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte önceki gün saat 19.00’da gerçekleştirilen ziyarette partililer, Dernek Başkanı Ömer Sevil ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. AK Parti’nin belediyecilikte örnek bir parti olduğunu söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “En iyisini biz yaparız” dedi. Seçimlerde Çerkezköy’ü kazanamama gibi bir endişelerinin olmadığını kaydeden Demirbağ, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni alırsak, İstanbul’dan daha iyisini yapacağız. İstikrarın, hizmetlerin devam etmesi için sizin desteğinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Çerkezköy’ün sanayi şehri ve kozmopolit bir ilçe olduğunu söyleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından Aynur Düzgünel ise Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek projelerin Çerkezköy’ü de ilgilendireceğini belirterek, Büyükşehirin AK Parti ile buluşması gerektiğini ifade etti.
 
2009’DA BAŞARI ÇITASI DÜŞTÜ
Büyükşehir yasası kapsamında Veliköy ve Kızılpınar’ın Çerkezköy’e bağlandığını anımsatan Veliköy Belediye Başkanı ve Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Belindir de bundan sonra hizmetlerine Çerkezköy’de devam etmek istediğini ve bu nedenle aday adayı olduğunu söyledi. Kars’tan Edirne’ye kadar Türk Bayrağı’nın dalgalandığı her yerin Türkiye olduğunu söyleyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ise “Hepimiz bir bütünüz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Korkmaz, büyükşehir belediyesinin alınması ile birlikte Çerkezköy’de yapılan hizmetlerin 10’a katlanacağını sözlerine ekledi. Bu zamana kadar Çerkezköy’e yapılan hizmetlerde kendisinin de payı olduğunu belirten Belediye Başkan Aday Adaylarından Mehmet Sürücü, İstanbul’da edindiği tecrübeleri Çerkezköy’e hizmet için kullanmak istediğini söyledi. Sürücü, “2004’te başarı elde ettik ama 2009’da çıta biraz daha düştü. 2004’te yakaladığımız başarıyı yeniden elde etmek için yeniden bir aşkla ve şevkle mücadele etmek zorundayız. Yeni bir yüze, yeni bir harekete ihtiyaç var. Trakya’nın kalesi olan Çerkezköy’de destan yazacağız” dedi.
 
SİZE YİNE HİZMETKAR OLACAĞIZ
Çerkezköy’ün yapısı itibari ile Türkiye’nin 81 ilinden gelen insanların yaşadığı bir yer olduğunu ifade eden mevcut Belediye Başkanı Ali Ertem, “Söz sahibi olmak adına önemli katkılar vermek zorundasınız. Kendinizi siyasi arenada da hissettirmek zorundasınız. Çerkezköy’ün kent olgusuna kavuşması için ne gerekiyorsa yaptık. Önümüzdeki süreçte AK Parti belediyeciliğinin hizmetlerini devam ettirmek adına yeniden karşınızdayız. Kazandığımızda size yine hizmetkar olacağız. Sosyal belediyecilik anlamında bugüne kadar yaptıklarımızı bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi. Belediyeye yardım için gelen hiçkimseyi boş çevirmediklerini belirten Ali Ertem “Önümüzdeki süreçte de hizmetlerin devamı çerçevesinde tüm imkanları halkımız için harcayacağımıza söz veriyoruz. Belediyeyi, belediyeciliği en iyi bilen AK Parti’ye teslim etmenizi istiyoruz” dedi.
 
ÇERKEZKÖY 2 DÖNEMDİR İYİ HİZMETLER ALDI
Çerkezköy’ün hızla göç aldığını ve inşaat sektörünün hareketlendiğini ifade eden Süleyman Ak ise nüfus artışı bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Çerkezköy’ün hizmet alma noktasında avantajının da arttığını ifade eden Mehmet Danyeli ise, “Çerkezköy ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni de almamız gerekiyor. Bunun için sizden destek istiyoruz” dedi. Ziyarette konuşan Tuncay Yegin de AK Parti belediyeciliğini devam ettirmek için Tekirdağ’da AK Parti bayrağını dalgalandırmak için çalışacaklarını ifade ederek “Yapılanların belki daha iyisini yapabilirim düşüncesi ile aday adayı oldum. Ama aday kim olursa olsun onun etrafında kenetleneceğiz” dedi. AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından Efrahim Yeşil de “Çerkezköy 2 dönemdir iyi hizmetler aldı. Bu bir hizmet yarışıdır. Biz daha fazlasını yaparız diyoruz. Veliköy’de yaptığımız pilot uygulamaları Çerkezköy için daha da genişleterek büyükşehirden edindiğimiz tecrübeleri Çerkezköy için kullanmak için aday adayı oldum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ