Güreşçi sayısını artırmak istiyoruz

Lüleburgaz Gençlikspor Güreş Takımı Antrenörü Ali Osman Kara bünyelerine daha fazla sporcu kazandırmak istediklerini söyledi.

SPOR 15.11.2013 17:22:00 0
 Güreşçi sayısını artırmak istiyoruz
BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR
Ali Osman Kara yaptığı açıklamada  “Ata sporumuz olan güreşi Lüleburgaz’da daha yukarılara taşımak istiyoruz. Bu nedenle okulları dolaşarak yetenekli sporcuları okul yetkileri ile birlikte tespit edip güreşe yönlendirmek amacındayız. Sporcu sayımızı arttırmak istiyoruz. Fakat güreşin Lüleburgaz’da gelişmesi için muhakkak şehir merkezinde bir salonumuz olması gerekiyor. Çocuklar spor salonuna geliş gidişlerde büyük sıkıntı yaşıyor. Yeni yapılacak Gençlik ve Spor Merkezi’nde bize de yer ayrılmasını ümit ediyoruz. Ayrıca sponsora da ihtiyacımız var. Bu çocuklar büyüyüp bir yerlere geldiğinde kaybolup gidiyor. Arkasında duran birileri muhakkak olmalı’ dedi.
 
“BÜNYEMİZE KATILABİLİRLER”
Ali Osman Kara ayrıca; “Güreş takımına sporcu kayıtlarımız her zaman var. Hafta içi 4 ile 7 arası Lüleburgaz Spor Salonu’nda çalışmalarımız oluyor. Katılmak isteyen sporcularımız bize müracaat edebilir ve bünyemize katılabilir” dedi.