Olin Edirne Mersin’i konuk edecek

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, kendi sahasındaki ilk galibiyetini Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında almak istiyor.

SPOR 15.11.2013 17:19:00 0
 Olin Edirne Mersin’i konuk edecek
Fikstür gereği maçlarını 2 haftadır deplasmanda oynayan Olin Edirne Cumartesi günü tekrar taraftarıyla buluşacak. 16 Kasım Cumartesi günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak olan maç saat 17:00’de başlayacak.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Olin Edirne’nin ligde oynadığı 5 maç sonunda 2 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunuyor. Olin Edirne bu iki galibiyeti deplasman maçlarında kazandı. Birkaç haftadır sakatlıklar yüzünden tam kadro çalışamayan Olin Edirne’de Umar Atın’ın sakatlığı devam ederken, Erol Can Çinko Perşembe günü takımla antrenmanlara başladı.
Kaptan Reha Öz maç öncesi bir açıklama yaparak basketboseverleri maça davet etti. Reha Öz açıklamasında şunları dile getirdi;  “Beşinci hafta sonunda evimizde oynadığımız iki maçı kaybettik, ama deplasmanda iki maç kazandık. Artık kendi evimizde ve taraftarımız önünde de kazanmak istiyoruz. Mersin BŞB maçını kazanarak rahatlamak istiyoruz. Ligde rahat bir sezon geçirmek istiyorsak evimizde oynayacağımız maçların çoğunu kazanmak zorundayız. Mersin BŞB maçı kazanmamız gereken maçlardan biri. Bunun için de seyircimizin desteğine büyük ihtiyacımız var. Biz sahada seyircimiz de  yoğun bir biçimde tribünlerde sinerjimizi birleştirebilirsek  buradan doğacak enerjiyle çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Edirneli tüm basketbol severleri Cumartesi günü Mersin BŞB maçına bekliyoruz. Mimar Sinan Spor Salonu’nun o eski heyecan verici atmosferine biz oyuncuların çok ihtiyacı var.  Ben Edirne basketbol seyircisinin bunu gerçekleştireceğine inanıyorum, Cumartesi günü salonu mutlaka dolduracaklardır” dedi.