Kapaklıspor deplasmanda üç puan arayacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda geçtiğimiz hafta Sitespor’a son dakikalarda yediği gollerle Kapaklıspor sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Yıldız Gençlikspor’a konuk olacak. Hafta içinde yaptıÄ?

SPOR 15.11.2013 17:16:00 0
 Kapaklıspor deplasmanda üç puan arayacak
1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kapaklıspor deplasmanda Yıldız Gençlikspor ile  karşı karşıya gelecek.
 
ÜÇ PUAN İSTİYOR
Haftaya 12 puanla dördüncü sırada giren Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda puansız Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki hafta deplasmanda Sitespor’a öne geçtiği karşılaşmada 3-1 mağlup olan Kapaklıspor Yıldız Gençlikspor karşısında alacağı galibiyet ile taraftarı ile barışmak istiyor. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Yıldız Gençlikspor karşılaşmasına hazırlanan Kapaklıspor karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyor.
 
12.00’DE BAŞLAYACAK
Yıldız Gençlikspor ise bir önceki hafta deplasmanda Ahımehmet Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında çok kötü bir futbol ortaya koyan Yıldız Gençlikspor karşılaşmadan da 9-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Yıldız Gençlikspor ile Kapaklıspor sekizinci hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.
 
 
 
 
 
 
FEVZİPAŞASPOR EVİNDE ÜÇ PUAN ARIYOR
Saray Belediyespor’un bay geçtiği haftada beşinci sırada bulunan Fevzipaşaspor ise evinde Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta deplasmanda Çukuryurtspor’u 5-0’lık üstünlük ile mağlup eden Fevzipaşaspor Vakıflar Güvenspor’u da mağlup ederek yükselişini sürdürmek istiyor. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Çukuryurtspor ile Ahımehmet Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 13.00’de oynanacak olan karşılaşma ise Saray sahasında oynanacak.
 
PUAN DURUMU
1-Sitespor 18
2-Ulaş Belediyespor 16
3-Saray Belediyespor 13
4-Kapaklıspor 12
5-Fevzipaşaspor 10
6-Vakıflar Güvenspor 7
7-Ahımehmet Gençlikspor 3
8-Çukuryurtspor 3
9-Yıldız Gençlikspor 0