Veliköy’de harç tarifelerine zam yok

Veliköy Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Hanifi Belindir başkanlığında Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2’nci birleşimini gerçekleştirmek üzere toplandı. Toplantıya meclis üyelerinden Ka

GÜNDEM 15.11.2013 13:51:00 0
 Veliköy’de harç tarifelerine zam yok
BÜTÇE 4 MİLYON 620 BİN TL
Saygı duruşununda bulunulması ve bir önceki meclis karar özetinin okunmasıyla başlayan toplantının ilk gündem amddesinde bir önceki toplantıda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2014 Mali Ylı Tahmini Analitik Bütçesi görüşüldü. Gökhan Gök başkanlığında toplanan Bütçe Komisyonu’nun 2014 yılı 1 Ocak-31 Mart dönemine ilişkin gelir ve gider bütçesinin 4 milyon 620 bin TL olarak öngördüğü bütçe, meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, devam eden hizmetlerden dolayı bütçenin bu kadar yüksek olduğunu ifade etti.
 
İMAR KOMİSYONU 19 KASIM’DA TOPLANACAK
Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise bir önceki toplantıda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2014 Mali Yılı Belediye Ücret, Harç ve Maktu Ceza tarifeleri görüşüldü. Komisyonun harç tarifelerinin değişiklik yapılmayarak aynen uygulanması yönündeki raporu mevcut oybirliği ile karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantının dilek ve temenniler kısmına geçildi. Bir önceki toplantıda komisyona havale edilen konuların görüşülmesi için İmar Komisyonu’nun 19 Kasım Salı Günü saat 10.00’da toplanmasını öneren Başkan Hanifi Belindir’in bu önerisi meclis tarafından da oybirliği kabul edildi. Meclis Üyesi Ramazan Çetinkaya’nın özellikle Cuma günü yapılan elektrik kesintileri konusunda çok şikayet aldıklarını söylemesi üzerine konuşan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, konuyu TREDAŞ ile görüşeceğini söyledi. Gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.
 
Haber / Asim YAVUZ