CHP'liler töreni terk etti

Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91'nci yıldönümü törenlerinde, programı düzenleyen AK Partili belediyenin CHP Tekirdağ milletvekillerinin gönderdiği kutlama mesajlarını okumamasına kı

GÜNDEM 15.11.2013 13:49:00 0
 CHP
TÖREN DÜZENLEDİ
Malkara’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91'nci yıl dönümü nedeniyle AK Partili Malkara Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde tören düzenledi. Programın açılışında, törene katılmayan AK Partili Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi'nin kutlama mesajlarını okunurken, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Faik Öztrak'ın mesajları okunmadı. Buna tepki gösteren CHP Malkara İlçe teşkilatı üyeleri programı terk etti.
 
CHP KELİMESİ KONUŞMALARDA HİÇ BİR ŞEKİLDE GEÇİRİLMİYOR
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Chp Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Chp Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ın da aralarında bulunduğu milletvekillerinin mesajlarının okunmamasına tepki göstererek, “Tekirdağ temsil eden 3 CHP milletvekilimizin göndermiş olduğu kutlama mesajlarının tören alanında okunmamasını protesto ediyoruz. Bugün Malkaramızın kurtuluşunun 91'inci yıldönümünü kutladık. Tören alanında 3milletvekilimiz olan Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer dün akşam Kaymakamlığa Kurtuluş bayramı ile ilgili olarak mesajlarını gönderdiler. Malkara Kaymakamlığı bu sabah gelen bu mesajları belediyeye teslim etti. Fakat AK Partili Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçinin mesajları okundu. Diğer 3 milletvekilimizin mesajı okunmadı. Ben Belediye Başkanı Birol Kaya'nın demokrasi anlayışının böyle olduğunu düşünüyorum. CHP kelimesi konuşmalarda hiç bir şekilde geçirilmiyor" dedi.
 
DİREK BİZE GELSEYDİ MESAJLARI OKURDUK
Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ise kutlama mesajlarının kendilerine geç ulaştığını ifade ederek, "Mesajlar protokol koltuklarına oturduğumuz anda geldi. Kaymakamlıktan dosya ile geç geldiği için programa dahil etmedik. Bu mesajları kaymakamlık yerine bize neden göndermiyorlar. Direk bize gelseydi mesajları okurduk" diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ