Başbakan Tekirdağ’a geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaklaşık 27 hafta önce gerçekleştirilmesi planlanan fakat aynı gün meydana gelen hain Reyhanlı saldırısı nedeni ile iptal edilen Tekirdağ Mitingi’nin Aralık Ayı?

GÜNDEM 14.11.2013 19:31:00 0
 Başbakan Tekirdağ’a geliyor
HAİN SALDIRI NEDENİ İLE İPTAL EDİLMİŞTİ
 Aralık ayının ilk haftasında Ergene üzerinde kurulan ilk arıtma tesisinin açılışını gerçekleştirmek üzere Edirne Uzunköprü'ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Tekirdağ merkez ilçe ve beldelerde yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışını yapması bekleniyor.  Eroğan’ın bu çerçevede daha önce yapılması planlanan fakat hain Reyhanlı saldırısı nedeni ile iptal edilen Tekirdağ Mitingi’ni de bu vesile ile gerçekleştirmesi bekleniyor.
 
AK PARTİ GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK
 Tekirdağ Mitingi’nde açılışı yapılacak olan tesisler arasında Çerkezköy Adliyesi, Çerkezköy Otogarı, Çerkezköy Kent Konseyi Binası, Çerkezköy Kapalı Otopark, Atatürk, Barbaros ve Güveniş Caddeleri’nde yapımı tamamlanan asfalt ve kaldırım çalışmaları ile Veliköy Hürriyet Meydanı da yer alıyor. Toplu açılış töreninde ayrıca yapımı tamamlanan bazı konutların tapularının da sahiplerine verilmesi bekleniyor. AK Parti ilçe teşkilatları bir taraftan harıl harıl 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürürken, bir taraftan da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşmesi beklenen miting ile seçimler öncesi gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.   
 
Haber / Şaban KARDEŞ