Pera Villa’dan bir yenilik daha

Çerkezköy ve Kapaklı’da şubeleri bulunan Pera Villa Pastaneleri bir yeniliğe daha imza atarak müşterilerini birbirinden farklı ve leziz tatlarla buluşturuyor.

GÜNDEM 14.11.2013 18:23:00 0
 Pera Villa’dan bir yenilik daha
İTALYAN MUTFAĞININ EKSİKLİĞİNİ GÖZLEMLEDİK
Bu kez dünya mutfağını Çerkezköy’e getirerek müşterilerine sürpriz yapan Pera Villa Pastaneleri, İstanbul Ekol Gıda Genel Koordinatörü ve Mutfak Şefi Zekeriya Akmantar’ı Çerkezköy’e getirerek, personeline ördek, bıldırcın, rissotto gibi çok özel yemekleri öğrenmeleri için eğitim imkânı sundu. 18 yıldır bu mesleği yaptığını ifade eden Zekeriya Akmantar, “Bir önceki gelişimizde Çerkezköy’de av hayvanları, İtalyan mutfağı, rissotto yemeklerinin eksikliğini gözlemledik. Bir haftalık eğitimin ardından öğrettiğimiz yemek çeşitlerini personel ile birlikte işler hale getirdik. İstanbul’da Reyna ve Zuma da yenilebilen bu yemekleri Çerkezköylülerin ayağına kadar getirdik” dedi.
 
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER ZAMAN ÖN PLANDA TUTUYORUZ
Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada Çerkezköy’e gerçek dünya mutfağını getirdiklerini ifade etti. Dünya mutfağında önemli kariyeri olan Zekeriya Akmantar ile birlikte personeline eğitim verdiklerini kaydeden Aktürk, “Çerkezköy’e gerçek anlamda dünya mutfağını getirdik. Pera Pastanesi olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Çerkezköy halkı artık İstanbul’un en lüks restaurantlarındaki leziz yemekleri Çerkezköy’de de işletmemizde yiyebilecekler. Pera Villa olarak Çerkezköylü müşterilerimiz için her türlü yeniliğe açığız” ifadelerini kullandı.
 
Haberr / Ahmet KARDEŞ