GAZDAŞ alt yapı çalışmalarını tamamladı

Çerkezköy Belediyesi Kasım Ayı Altyapı Koordinasyon Kurulu Toplantısı dün saat 11.00’da Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapıldı.

GÜNDEM 14.11.2013 17:17:00 0
 GAZDAŞ alt yapı çalışmalarını tamamladı
10 GÜN İÇİNDE TAMAMLANMIŞ OLUR
Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıya Çerkezköy Belediyesi Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, Çerkezköy Belediyesi İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Faruk Şen, Türk Telekom Çerkezköy İşletme Şefi Ogün Çelik, Gazdaş Trakya Bölgesi Doğalgaz A. Ş. İşletme Şefi Kıvanç Türkmen, Tredaş Çerkezköy Proje Tesis Baş Mühendisi Taylan Görücü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobese görevlisi Suat Kahve katıldı. Asfaltlama ve beton yol çalışmalarının devam etmekte olduğunu belirten Kemal Gümüş, “Güveniş Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Barbaros Caddesi’nde ise çalışmalarımızda sona yaklaştık. Yeraltı Otoparkı çalışmaları tamamlanmak üzere. Otobüs terminalinde çevre düzenlemesi yapılıyor. Takriben on gün içerisinde bu çalışmaları tamamlamış olacağız” açıklamalarında bulundu.
 
PROGRAMLARDAN HABERİMİZ OLMALI
Çerkezköy’de 2014 yılına dair çalışmaların sağlıklı ve zamanında yürütülebilmesi için kurumların 2014 yılında yapacağı çalışmalar konusunda net bilgiler ortaya koymasının faydalı olacağına işaret eden Kemal Gümüş, “Belediyemizin planladığı işleri zamanında bitirilebilmesi, sizlerin altyapıyı bitirmesine bağlıdır. Aynı sokakta iki kurumun farklı işler yapması sağlıklı olmayacağından, kurumların 2014 yılı çalışmalarını netleştirmeleri gerekmektedir” dedi. 2014 yılı programlarında Hikmet Uğraş Caddesi’nin kısmen genişletileceğini ve benzinlik önünde geniş bir kavşak kurulacağını ifade eden Gümüş, “Biz bu çalışmamızla alakalı kamulaştırma işlemlerini tamamladık. Mayıs ayında yolun genişletilmesi ve kavşak çalışmalarına başlamış olacağız.  Bu alanda bulunan trafo çalışmalarımıza engel oluyor. Bunun kaldırılarak, 30 metre öteye kurulması gerekiyor” diye konuştu.
 
TREDAŞ ÇALIŞMALARIN YÜZDE 25’İNİ TAMAMLADI
Tredaş Çerkezköy Proje Tesis Baş Mühendisi Taylan Görücü, Çerkezköy’de 2013 yılı itibarıyla yüzde 25 oranında yeraltına alma çalışmalarını bitirdiklerini söyledi. Görücü, 2014 yılında çalışmalarını Bağlık Mahallesi’nde yoğunlaştıracaklarını, bu çalışmaları, mahallelerin aciliyetine göre belirlediklerini ifade etti. Toplantıda altyapı çalışmaları konusunda en net ifade Gazdaş Trakya Bölgesi Doğalgaz A. Ş. İşletme Şefi Kıvanç Türkmen tarafından ortaya konuldu. Kıvanç Türkmen, Çerkezköy’de alt yapı çalışmalarının yüzde 99’unu bitirdiklerini, kalan az bir çalışmanın ise devam ettiğini dile getirdi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ