Kapaklı’nın 2014 bütçesi 62 milyon TL

Kapaklı Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu dün saat 14.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 14.11.2013 16:38:00 0
 Kapaklı’nın 2014 bütçesi 62 milyon TL
MECLİS 5 EKSİKLE TOPLANDI
Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyelerinden İrfan Demir, Salih Bezgin, Ali Doğuş, Ahmet Doğaç ve Kenan Efeoğlu mazeretsiz olarak katılmadı. Toplantının ilk gündem maddesinde bir önceki toplantıda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2014 Mali Yılı Bütçesi konusu görüşüldü. Büyükşehir Yasası kapsamında Kapaklı’ya bağlanan Karaağaç Belediyesi’nden alınan verilere göre hesaplanan ilk 3 aylık bütçenin de eklendiği Kapaklı Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçesi 62 milyon TL olarak hesaplandı. Gündem maddesi mevcut meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.
 
 
SUYA ZAM YAPILMADI
Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise yine bir önceki toplantıda Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2014 Mali Yılı’nda belediyede görev yapacak olan zabıta ve itfaiye memurlarına verilecek fazla çalışma ücretinin belirlenmesi konusu görüşüldü. Zabıta ve itfaiye memurlarına 2014 Mali Yılı Bütçe Kanunu ‘nda belirlenen üst sınır ücretin verilmesi de mevcut meclis üyeleri tarafından oybirliği ile karara bağlandı. Vergi, Resim, Harç ve Katılım payları ücretlerinin de görüşüldüğü toplantıda, su ve katılım payları dışındaki ücretlere ortalama yüzde 10 oranında zam yapılması da oybirliği ile kabul edildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ