Gürcün, “Çerkezköy’ün geleceği için başkanlığa talip oldum”

Cumhuriyet Halk Partisi’ni Çerkezköy’deki 7 Belediye Başkan aday adayındna biri olan Zeki Gürcün, 2014 yerel seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gü

GÜNDEM 14.11.2013 13:24:00 0
 Gürcün, “Çerkezköy’ün geleceği için başkanlığa talip oldum”
ÇALIŞANLARLA BİR ARAYA GELDİ
CHP Çerkezköy Belediye başkan Aday Adayı M. Zeki Gürcün’ün ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Veliköy oldu. Büyükşehir yasası kapsamında kapatılan ve Çerkezköy’e bağlanan Veliköy Beldesi’nde esnafla bir araya gelen Zeki Gürcün, daha sonra BP Akaryakıt İstasyonu, Shell Akaryakıt İstasyonu ve Bortaş Demir’i de ziyaret etti. Bu ziyaretlerinde çalışanlarla bir araya gelen Zeki Gürcün, çalışanların sıkıntı ve isteklerini dinledi.
 
 
 
 
 
20 YILDIR AKTİF SİYASETİN İÇİNDEYİM
Yaklaşık 30 yıldır Çerkezköy’de ikamet ettiğini ve 20 yıldır da aktif siyasetin içinde yer aldığını kaydeden M. Zeki Gürcün, son 4,5 yıldır da İl Genel Meclis üyesi olarak Çerkezköy’ü Tekirdağ’da temsil ettiğini dile getirdi. Edindiği tecrübeleri Çerkezköy için, Çerkezköy’ün geleceği için kullanmak istediğini ve bu amaçla Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu ifade eden M. Zeki Gürcün, ziyaretlerinde 4.5 yıllık İl Genel Meclis Üyeliği sürecinde Çerkezköy’e yapılan yatırımlar hakkında da bilgilendirmede bulundu.
 
 
 
 
 Haber / Ahmet KARDEŞ