Mandalı, “Yapılanlar lütuf değil, görevimiz”

Kapaklı Belediyesi ilçede yaşayan engelli vatandaşlara yaptığı akülü tekerlekli sandalye yardımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 13.11.2013 17:31:00 0
 Mandalı, “Yapılanlar lütuf değil, görevimiz”
ÜÇ ENGELLİYE DAHA AKÜLÜ SANDALYE
Kapaklı Belediyesi yürüme engelli üç engelli vatandaşa daha akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Ziyaretlerinde engelli vatandaşlarla yakından ilgilenen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, her sağlıklı bireyin engelli adayı olduğunu vurguladı. Belediye olarak her fırsatta engellilerin yanında olduklarını belirten Mandalı, ilçede yaşayan engelli vatandaşların daha huzurlu ve rahat bir ortamda yaşamalarına zemin hazırlamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerinin altını çizdi. Mandalı engelliler için yapılan çalışmaların lütuf değil, görev olduğunu kaydetti.
 
ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YERİ AYRI
İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunulmasının yanı sıra, ilçe yolları ve kaldırımlarının da engelli erişimine uygun hale getirilmesi için geniş çaplı bir çalışma başlattıklarına dikkat çeken Başkan Mandalı, “Belediye olarak bütün vatandaşlarımıza eşit mesafedeyiz. Fakat tabi ki engelli kardeşlerimizin yeri ayrıdır. Onlar için yapılan hizmetlerde daha itinalı bir çalışma yapıyoruz. Kaldırımlarımızı engellilerimizin geçişine uygun hale getiriyoruz. Şehit Vahit İnce Üstgeçidinin aşağısına engelli asansörünün de bulunduğu bir üstgeçit yapacağız. Engellilerimizin her zaman yanında olduk, yanlarında olmaya da devam edceğiz      “ diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ